• Drive Titan Elektrische Rolstoel
  • Drive Titan Elektrische Rolstoel
  • Drive Titan Elektrische Rolstoel
  • Drive Titan Elektrische Rolstoel
  • Drive Titan Elektrische Rolstoel

Drive Titan Elektrische Rolstoel

De Drive Titan Elektrische Rolstoel is een comfortabele en mooi vormgegeven rolstoel speciaal voor mensen die hem binnen en buiten willen gebruiken.
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:

€1.995,00 €1.695,00

Incl. btw

Drive Titan Elektrische Rolstoel

De Drive Titan Elektrische Rolstoel is ideaal voor gebruik in en om het huis. De Drive Titan Elektrische Rolstoel is een comfortabele en mooi vormgegeven rolstoel speciaal voor mensen die hem binnen en buiten willen gebruiken.De rolstoel is heel compact gemaakt waardoor hij zeer wendbaar is, ook in kleine ruimtes, bijvoorbeeld binnenshuis en in winkelcentra. De Drive Titan  Elektrische Rolstoel is zeer eenvoudig te bedienen door de comfortabele joystick (stuurknuppel). Voor maximaal rijcomfort is de rolstoel voorzien van een comfortabele stoel met verstelbare zachte armleuningen die ook eenvoudig zijn weg te klappen voor als u aan de zijkant van de rolstoel wilt instappen.

 

Voor een optimale zitpositie is de zitting in hoogte verstelbaar, evenals de voetsteun, waardoor u altijd een goede zitpositie vindt, ongeacht uw beenlengte. Deze verstelbare voetsteun is ook wegklapbaar zodat in- en uitstappen zeer wordt vergemakkelijkt. De rolstoel kan ook zeer eenvoudig meegenomen worden in de auto of het openbaar vervoer. De rolstoel is makkelijk mee te nemen omdat hij in twee delen vervoerd kan worden. De zitting en de rolstoel zijn dan los van elkaar.

 

De elektrische rolstoel is ook goed geschikt voor buitengebruik door een actieradius van 24 km. Door deze ruime actieradius zult u bovendien gedurende de dag niet snel zonder stroom komen te staan. Voor uw veiligheid is de elektrische rolstoel tevens voorzien van anti-kiepwielen, massieve banden die nooit lek kunnen raken, een veiligheidsriem en veilig gebruik tot een gebruikersgewicht van 135 kg.Met de vrijloopstand kan de elektrische rolstoel eenvoudig zeer licht met de hand worden weggereden. De rolstoel is voorzien van voorwielaandrijving en een geveerde voorvork voor optimaal rijcomfort.

 

Technische gegevens: Drive Titan

  • Snelheid 6 km
  • Aktieradius 24 km
  • Maximaal gebruikersgewicht 135 kg

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Voor meer informatie over de Vouwbare Drive Titan Elektrische Rolstoel? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen