• eFoldi
  • eFoldi
  • eFoldi
  • eFoldi
  • eFoldi
  • eFoldi
  • eFoldi
  • eFoldi
  • eFoldi

eFoldi

eFOLDi is een unieke, hoogwaardige opvouwbare elektrische scooter, die de duurzaamheid en het bereik van een mobiel voertuig combineert met een innovatief lichtgewicht ontwerp van een stadstransporter.
Levertijd:
Levertermijn 1-3 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€2.195,00 .
Incl. btw

eFOLDi Scooter
De vouwmagie

Meerdere toepassingen

eFOLDi is een opvouwbare elektrische scooter, die de duurzaamheid en het bereik van een mobiliteitsvoertuig en de koele lichtgewicht aantrekkingskracht van een stadstransporter samenvoegt.

De eFOLDi kan niet alleen in de vorm van een koffer op wieltjes worden opgevouwen, maar kan ook worden gebruikt als een comfortabele stoel.

 

Verbeterde mobiliteit

eFOLDi helpt u met gemak te bewegen en heeft meerdere functies die het reizen een makkie zullen maken.

eFOLDi zit vol met functies zoals een USB-laadpoort, een claxon, draaiknoppen, piepjes bij het achteruitrijden en een volledig verlichtingssysteem.

 ✔ Slechts 17kg

✔ Vouwen en ontvouwen in enkele seconden

✔ 22 km bereik - 12km/u topsnelheid

✔ Belastingslimiet 120kg

✔ Past gemakkelijk in de kofferbak van de auto

✔ Brits ontwerp

✔ Gepatenteerde vouwtechnologie

✔ 4-punts balanceringssysteem voor extra stabiliteit

✔ Geavanceerde Lithium-ionenbatterij

✔ Volledig geïntegreerde SuperPower borstelloze aluminium motor

✔ Topkwaliteit autoforged aluminium onderdelen

eFOLDi is een unieke, hoogwaardige opvouwbare elektrische scooter, die de duurzaamheid en het bereik van een mobiel voertuig combineert met een innovatief lichtgewicht ontwerp van een stadstransporter. Ontworpen met één missie, om iedereen te laten genieten van het reizen!

Uitgerust met de lichtgewicht Pro Li-ion accu, SuperPower borstelloze motor en AutoForged 6061 aluminium onderdelen, weegt de ingenieus ontworpen eFOLDi slechts 17kg, en kan netjes worden opgevouwen tot een verrijdbare koffervorm om te worden verpakt in een kofferbak of mee te nemen in het openbaar vervoer, op cruises, in vliegtuigen en daarbuiten. De eFOLDi kan gemakkelijk binnenshuis worden opgeborgen dankzij het ongelooflijk kleine formaat in opgevouwen toestand.

Met de volledige gemoedsrust dat u een Brits ontworpen product koopt van een Brits bedrijf met volledige after-sales ondersteuning en service, kunt u vertrouwen op vele jaren plezier van uw eFOLDi.

De eFOLDi heeft een sleutelschakelaar om hem aan en uit te zetten en een sleutel om de batterij te beveiligen.

Het batterijpakket is ontworpen voor een groot bereik, weegt 1,8 kilogram en kan u tot 22 kilometer meenemen op een volledige lading.
* Als u een fysieke beperking heeft en uw eFOLDi als mobiliteitsvoertuig gebruikt, mag u de accu (24V, 12Ah) mee aan boord nemen. Neem altijd contact op met de luchtvaartmaatschappijen waarmee u vliegt, aangezien verschillende luchtvaartmaatschappijen hun eigen afhandelingsprocedures hebben.

Voor meer informatie over de eFOLDi? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen