• Elektrische Rolstoel Ultra Lite
  • Elektrische Rolstoel Ultra Lite
  • Elektrische Rolstoel Ultra Lite

Elektrische Rolstoel Ultra Lite

Verbazingwekkend Lichtgewicht En Compact! De Elektrische Rolstoel Ultra Lite is de lichtste opvouwbare rolstoel in de huidige markt.
Levertijd:
Levertermijn 1-3 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€2.795,00 .
Incl. btw

Elektrische Rolstoel Ultra Lite

 

Verbazingwekkend Lichtgewicht En Compact! De Elektrische Rolstoel Ultra Lite is de lichtste opvouwbare rolstoel in de huidige markt. De nieuwe Elektrische Rolstoel Ultra Lite is de lichtste, meest compacte elektrische rolstoel in zijn klasse. De Elektrische Rolstoel Ultra Lite is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium is duurzaam en robuust.

 

De Elektrische Rolstoel Ultra Lite is bovenal bijzonder licht, slechts 14 kilo! Volledig luchtvaartconform, heeft het ook een eenvoudig te gebruiken handmatige instel- en vouwbediening. De Elektrische Rolstoel Ultra Lite maakt het leven eenvoudig met zowel gebruikers- als begeleiderbesturing en is de perfecte reisgenoot.

 

 

Ontwerp

Ultra laag gewicht met behulp van gelaste buisvormige aluminiumlegering voor sterkte en duurzaamheid.

 

 

Gewicht

Met een gewicht van slechts 14 kg is de Elektrische Rolstoel Ultra Lite de lichtste in zijn klasse, perfect voor op reis of dagelijks gebruik.

 

 

Compact

Vouwt gemakkelijk om zijn grootte te verminderen waardoor het kan worden vervoerd in zelfs bescheiden auto's en openbaar vervoer.

 

 

Veilige

Luchtbanden en een gelast aluminiumlegeringsframe maken de Elektrische Rolstoel Ultra Lite licht en geven kracht en stabiliteit.

 

 

Comfort

Zachte, ademende maar slijtvaste stof maakt de stoel comfortabel voor langdurig gebruik. De begeleiderbediening stelt een helper ook in staat om de stoel gemakkelijk te beheren.

 

 

Technische gegevens:

  • Snelheid: 6,4 km/h
  • Actieradius: 20 km
  • Lengte : 92 cm
  • Breedte: 65 cm
  • Totale gewicht product: 14 kg
  • Gevouwen afmetingen – 58 x 34 x 92 cm
  • maximale gebruikers gewicht : 135 kg

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, weg omstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Voor meer informatie over de Elektrische Rolstoel Ultra Lite? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen