• Excel Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown

Excel Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown

De Excel Caremart EZ-lite rollator macadamia brown heeft uitstekende manoeuvreer eigenschappen en is hierdoor zeer wendbaar.
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (5)
Reviews:
€169,00 .
Incl. btw

Excel Caremart EZ-Lite Macadamia BrownLichtgewichte, opvouwbare rollator
De Execel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown is de ideale rollator voor dagelijks gebruik. De rollator heeft een moderne vormgeving en is uitgerust met een zitting zodat u tijdens het wandelen even kunt uitrusten of kunt zitten tijdens het bijkletsen met uw buren. Daarnaast heeft deze rollator een wandelstokhouder en is deze voorzien van een opbergmandje waarin u tot maar liefst 5 kilogram aan boodschappen mee kunt nemen. Ideaal tijdens het winkelen of het halen van de dagelijkse boodschappen.Specificaties Excel Caremart EZ-lite Rollator Macadamia Brown


De Excel Caremart EZ-Lite rollator Macadamia Brown heeft uitstekende manoeuvreer eigenschappen en is hierdoor zeer wendbaar. Wel zo handig in kleine ruimtes of thuis. De rollator heeft anti-lekbanden dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de banden. De handgrepen zijn in hoogte verstelbaar waardoor u de mogelijkheid heeft om de rollator geheel naar uw eigen lichaamslengte af te stellen. De hoogte is instelbaar tussen de 87,5 en 95 centimeter en het maximale gebruikersgewicht van dit exemplaar is 135 kilogram. De belangrijkste eigenschappen van deze lichtgewicht rollator staan hieronder op een rijtje:

 

Totale hoogte: 87,5 - 95 cm
Totale lengte: 72,5 cm
Totale breedte: 62,5 cm
Zitbreedte: 46 cm
Zitdiepte: 25,5 cm
Zithoogte: 53,5 cm
Breedte opgevouwen: 25 cm
Capaciteit opbergtas: 5 kg
Gewicht rollator: 8 kg
Maximaal gebruikersgewicht: 100 kg

 

Stabiliteit en materialen
De Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown is een lichtgewicht, maar toch stevige en stabiele rollator. Het frame is gemaakt van aluminium en de accessoires zoals het zitje en het boodschappenmandje zijn gemaakt van kunststof. Het zitje is extra breed en door de standaard geleverde ruggensteun kunt u zorgeloos plaats nemen of van een welverdiende rustpauze genieten.


Handvatten
De handvatten van de Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown zijn ergonomisch ontwikkeld en verdelen de druk over heel uw handen. De handvatten zijn in hoogte aanpasbaar aan uw lengte, zodat u in een goede houding zult lopen en uw rug kunt ontlasten.

 

Remmen

De remmen van de Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown hebben twee standen: omhoog drukken om direct te remmen en omlaag drukken om hem op de parkeerstand te zetten. Wanneer de rollator op de parkeerstand staat, kan hij niet zomaar wegrijden. Dit is praktisch voor het geval u plaatsneemt op het zitje.

 

In- en uitklappen

Deze rollator is erg eenvoudig in te klappen, u heeft hier slecht een hand voor nodig. Het inklappen geschiedt door de lus op het zitje omhoog te trekken. De rollator is horizontaal in te klappen, want betekent dat alle vier de wielen gewoon op de grond blijven staan. Zo kunt u de rollator eenvoudig opbergen of verplaatsen, maar ook praktisch tijdens het vervoeren van de rollator in de auto.

 

In hoogte verstellen

De hoogte van de Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown is aanpasbaar door aan de hendels aan de zijkanten van de rollator te draaien. U kunt dan stapsgewijs een aantal gestandaardiseerde hoogtes kiezen en de rollator helemaal aan uw lengte en postuur aanpassen.

 

De wielen

De wielen van de Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown zijn slijtvast en lekvrij, dat scheelt u een hoop zorgen. De wielen zijn redelijk klein, wat de wendbaarheid van de rollator vergroot. De rollator is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

 

Hoe gebruik ik mijn rollator het best?

Voor u op pad gaat met de rollator
Test altijd de rollator voordat u deze aanschaft. Kunt u goed in de remmen knijpen en kunt u goed tussen de handvatten lopen? Zo ja, dan kunt u veilig op pad. Mits u zich ook veilig voelt met de rollator. De rollator dient op de juiste hoogte in gesteld te worden. Zo moeten de handvatten niet te hoog staan en niet te laag. U kunt de rollator goed instellen door de volgende vier stappen te volgen:


1. Ga tussen de handvatten van de rollator staan;
2. Houd uw armen langs uw lichaam;
3. Stel de handvatten in op de hoogte van de pols;
4. Loop een testrondje met de rollator;

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen