• Heartway Brio BL270 Scootmobiel
 • Heartway Brio BL270 Scootmobiel

Heartway Brio BL270 Scootmobiel

De Heartway Brio BL270 Scootmobiel Deze opvouwbare scootmobiel is een kleine scootmobiel die binnen 6 seconden volledig opvouwbaar is. De ideale reis scooter!
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3)
Reviews:
€1.795,00 .
Incl. btw

Heartway Brio BL270

De Heartway Brio BL270 Scootmobiel Deze opvouwbare scootmobiel is een kleine scootmobiel die binnen 6 seconden volledig opvouwbaar is. De ideale reis scooter! Voorzien van lithium batterijen. Het lichtgewicht frame gemaakt van aluminium zorgt ervoor dat de Heartway Brio BL270 zonder batterijen slechts 23 kg weegt, het totaal gewicht inclusief batterijen bedraagt 26 kg.

 

Door het innovatieve vouwsysteem kan de Heartway Brio BL270  Scootmobiel handig worden meegenomen in het hotel, winkelcentrum of bijvoorbeeld het vliegveld. De Heartway Brio BL270 rijdt namelijk op zijn eigen wielen wanneer u deze heeft opgevouwen waardoor u zonder inspanning deze handige opvouwbare scootmobiel meeneemt.

 

Heartway Brio BL270 Scootmobiel

De Heartway Brio BL270 Scootmobiel is uitgerust met een INDEGO veersysteem die voor een prettige rit zorgt en de scootmobiel zeer wendbaar maakt in smalle ruimtes. De Heartway Brio BL270 is voorzien van 11,5 amp/u lithium batterijen, waarmee u een maximaal bereik van ongeveer 26 kilometer heeft. Het dashboard is duidelijk en overzichtelijk, met een grote draaiknop om de snelheid in te stellen en een overzichtelijke batterij indicatie meter. Het stuur is in hoogte verstelbaar met een draaiknop, de handgrepen zijn goed vast te houden en de gashendel heeft een duim bediening.

 

 

Opvouwen gaat in 3 gemakkelijke handelingen:

1. Klap de rugleuning naar voren
2. Ontgrendel met de rode hendel op de treeplank
3. Vouw het stuur naar achteren, en klaar!

 

De Brio vouw scoot is ontwikkeld en geproduceerd door Heartway Medical Products, één van de grootste en toonaangevende scootmobiel-fabrikanten ter wereld. Mega-Mobility is een bekende dealer van allerlei typen scootmobielen. Bij vragen over uw scootmobiel bent u bij Mega-Mobility dan ook verzekerd van snelle dienstverlening en technische ondersteuning.

 

 

 • Technische gegevens:
 • Snelheid: 6 km
 • Draaicirkel:165 cm
 • Bodemvrijheid:6 cm
 • Accu’s: 11,5Ah Lithium accu
 • Gewicht zonder (accu's):23 kg
 • Gewicht (incl. accu's):25,5 kg
 • Max. Gebruikersgewicht:115 kg
 • Afmetingen uitgeklapt  L x B:93 x 48,5 cm
 • Formaat ingeklapt: L x B x H: 85 x 49 x 45 cm

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Voor meer informatie over de Heartway Brio BL270 Scootmobiel? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen