• Heartway Brio S19F Scootmobiel
 • Heartway Brio S19F Scootmobiel
 • Heartway Brio S19F Scootmobiel
 • Heartway Brio S19F Scootmobiel
 • Heartway Brio S19F Scootmobiel
 • Heartway Brio S19F Scootmobiel

Heartway Brio S19F Scootmobiel

Deze Heartway Brio S19F Scootmobiel is perfect voor op reis of een gezellig dagje uit. De snelst opvouwbare lichtgewicht scootmobiel van het moment!
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (5)
Reviews:

€2.695,00 €2.395,00

Incl. btw

Brio S19F Heartway Scootmobiel


Deze Heartway Brio S19F Scootmobiel is perfect voor op reis of een gezellig dagje uit. De snelst opvouwbare lichtgewicht scootmobiel van het moment! De Heartway Brio S19F Scootmobiel gaat 8 km/u. De lichtgewicht lithium accu’s zorgen voor een actieradius van maar liefst 20 km. Door z’n compacte maten (slechts 95 cm lang) is de Heartway Brio S19F Scootmobiel makkelijk mee te nemen en te gebruiken in kleine ruimtes. En met het unieke, traploos in hoogte verstelbare stuur kunnen ook langere mensen een comfortabele zitpositie vinden.

 Uniek is de beenruimte die voor de 4 wiel scootmobiel zeer royaal te noemen is. Deze scootmobiel heeft luchtbanden voor extra rijcomfort en meer bodemvrijheid. Ook is de stoel verhoogd met armleggers om uw zitpositie te verbeteren. De opvouwbare scootmobiel is doormiddel van enkele handelingen tot een compact pakket te vouwen zonder demontage van onderdelen. Ook de accu blijft gemonteerd op de scootmobiel en is eventueel af te halen.

 

 

Deze luxe 4-wiel variant van de Heartway vouwscoot is nog stabieler en toch erg wendbaar. Hij is voorzien van een afneembare zitting inclusief in hoogte verstelbare armleuningen. Hierdoor kunt u de scootmobiel splitten en vouwen. Met als resultaat een tilgewicht vanaf 22 kg (totaal 30,5 kg). Zo blijft een comfortabele scootmobiel toch licht en snel opvouwbaar. 

 

 

De bediening van deze Heartway Brio S19F is zeer eenvoudig, u bediend de scootmobiel enkel met de duimen. Het display is overzichtelijk. U vindt daar de accu indicatie, snelheidsregelaar en de claxon. De Heartway Brio S19F is geschikt voor vervoer in het vliegtuig. In de handleiding is het MSDS rapport toegevoegd dat u kunt tonen aan de maatschappij.

 


Opvouwen gaat in 3 gemakkelijke handelingen:

1. Klap de rugleuning naar voren
2. Ontgrendel met de rode hendel op de treeplank
3. Vouw het stuur naar achteren, en klaar!

 

De Brio vouw scoot is ontwikkeld en geproduceerd door Heartway Medical Products, één van de grootste en toonaangevende scootmobiel-fabrikanten ter wereld. Mega-Mobility is een bekende dealer van allerlei typen scootmobielen. Bij vragen over uw scootmobiel bent u bij Mega-Mobility dan ook verzekerd van snelle dienstverlening en technische ondersteuning.

 

 

Specificaties van de Heartway Brio S19F:

 • Snelheid: 8 km/u
 • Actieradius: 10 - 20 km * 
 • Totale Lengte: 95 cm
 • Totale Breedte: 49 cm
 • Accu’s: 11,5Ah Lithium accu
 • Ingeklapt: 850 x 490 x 450 mm
 • Totaal gewicht: 27,5 kg incl. accu van 3 kg
* O.a. afhankelijk van snelheid, type ondergrond, buitentemperatuur en gewicht van bestuurder. 

Optie: Opberghoes (Ter bescherming tijdens transport en opslag!)

Brio accessoires zoals extra accu, rugleuning tas, opberghoes, armleuningen, stokhouder, verlichting en achteruitkijkspiegel voor uw scootmobiel

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Voor meer informatie over de Heartway Brio S19F Scootmobiel? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen