• Trustcare Let's Dream Sunset Indoor Rollator

Trustcare Let's Dream Sunset Indoor Rollator

TrustCare Let's Dream Indoor Rollator is het nieuwste succes van TrustCare, strak gevormd flexibel in gebruik en zeer geschikt voor smalle ruimtes binnenshuis!
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (12)
Reviews:
€311,00 .
Incl. btw

TrustCare Let's Dream Sunset Indoor Rollator Incl mandtje:

 

TrustCare Let's Dream Indoor Rollator is het nieuwste succes van TrustCare, strak gevormd flexibel in gebruik en zeer geschikt voor smalle ruimtes binnenshuis! De Trust Care Let's Dream Sunset Indoor Rollator is zeer gemakkelijk te hanteren en is hierdoor ook uitstekend te gebruiken in kleinere ruimtes zoals toilet en badkamer. Het handvat van de duwbeugel is voorzien van een zachte rubberen bekleding en biedt u hierdoor een goede grip. Ideaal is dat u de duwbeugel in hoogte kunt verstellen van 83 tot 95 centimeter. Zo kunt u de rollator dus geheel naar uw eigen lichaamslengte afstellen.

 

Van alle gemakken voorzien
De meeste rollators zijn vooral gericht op het gebruik buitenshuis. Deze rollator is speciaal ontworpen voor het lopen binnenshuis. Hierdoor is de binnenrollator zeer handzaam in het gebruik en voorzien van alle gemakken. De rollator is onder andere uitgevoerd met een afneembaar dienblad en een parkeerrem. Door gebruik te maken van de rem, kunt u de rollator veilig wegzetten.

 

Algemeen

 • Type: binnen-rollator
 • Merk: TrustCare
 • Garantie: Ja
 • Kleur: Orange

 

Afmetingen en gewicht

 • In hoogte verstelbaar: Ja
 • Aanbevolen gebruikslengte 155 - 194 cm
 • Afmetingen: 94×54×63 cm
 • Verstelhoogte: 83 – 95 cm
 • Breedte tussen handgrepen: 43 cm
 • Gebruikersgewicht: 100 kg
 • Totale breedte: 56 cm
 • Gewicht: 6,5 kg

 

Over de wielen en banden

Aantal wielen: 4 stuks

 

Extra

 • Dienblad: Ja
 • Mandtje: Ja

 

Overige eigenschappen

 • Opvouwbaar: Ja
 • Lichtgewicht: Ja
 • Handrem: Ja

 

Stabiliteit en materialen

Het frame van de Trust Care Let's Dream Sunset Indoor Rollator is gemaakt van aluminium, wat de rollator licht van gewicht maakt (6,5kg). De rollator heeft een zacht rubberen handvat en is standaard geleverd met een kunststof, afneembare dienblad. De Trust Care Let's Dream Sunset Indoor Rollator is erg wendbaar, wat zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. Deze rollator is echt ontworpen voor binnen gebruik. Geeft net dat beetje zekerheid in het huis.

Frame TrustCare Let's Dream Sunset Inside

 

Handvatten

De  TrustCare Let's Dream Sunset Indoor Rollator wordt geleverd met een doorlopende duwbeugel die als handvat fungeert. Deze beugel is bedekt met foam (of zacht rubber) wat uw grip tijdens het lopen vergroot. Het zachte rubber voelt prettig aan. Onder de zacht rubberen duwbeugel is een doorlopende rem gemonteerd, die met een of met twee handen te bedienen is. Deze rem is ook op de parkeerrem te zetten door de beugel omlaag te drukken. Hierdoor wordt de parkeerrem ingeschakeld voor veilig opstaan en gaan zitten. De rollator kan niet wegrollen wanneer u hem vast heeft gezet.

Remhendel TrustCare Let's Dream Sunset Inside

 

 

in- en uitklappen

De TrustCare Let's Dream Sunset Indoor Rollator is eenvoudig in te klappen in de lengte, zodat u de rollator op kunt bergen. Het inklappen geschiedt door aan een de clip onder het dienblad te trekken. De rollator kan in ingeklapte staat niet uit zichzelf blijven staan.

 

 

In hoogte verstellen

De rollator is in te stellen op uw lengte door aan de draaiknoppen te draaien aan de zijkanten van de rollator. U kunt stapsgewijs een aantal gestandaardiseerde lengtes instellen. Als u de juiste lengte heeft gevonden draait u heel gemakkelijk de draaiknop aan en zit de duwhendel stevig vast.

In hoogte verstellen TrustCare Let's Dream Sunset Inside

 

 

Wielen

De TrustCare Let's Dream Sunset Indoor Rollator heeft kogel gelagerde wielen die geruisloos over verschillende soorten vloerbedekking kan rijden. De kleine wielen vergroten de flexibiliteit en wendbaarheid van de rollator.

Wiel TrustCare Let's Dream Sunset Inside

 

Hoe gebruik ik mijn rollator het best?

Voor u op pad gaat met de rollator
Test altijd de rollator voordat u deze aanschaft. Kunt u goed in de remmen knijpen en kunt u goed tussen de handvatten lopen? Zo ja, dan kunt u veilig op pad. Mits u zich ook veilig voelt met de rollator. De rollator dient op de juiste hoogte in gesteld te worden. Zo moeten de handvatten niet te hoog staan en niet te laag. U kunt de rollator goed instellen door de volgende vier stappen te volgen:

 

1. Ga tussen de handvatten van de rollator staan;
2. Houd uw armen langs uw lichaam;
3. Stel de handvatten in op de hoogte van de pols;
4. Loop een testrondje met de rollator;

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen