• Pride Travel Pro 3 Scootmobiel

Pride Travel Pro 3 Scootmobiel

Degelijk, luxe uitgevoerd en toch zeer gemakkelijk te transporteren, dit zijn de kenmerken van de van de Scootmobiel Pride Travel Pro 3.
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3)
Reviews:
€895,00 .
Incl. btw

Pride Travel Pro 3

 

Degelijk, luxe uitgevoerd en toch zeer gemakkelijk te transporteren, dit zijn de kenmerken van de van de Pride Travel Pro 3 Scootmobiel. In stabiliteit doet een 3-wiel scootmobiel nauwelijks onder dan voor de 4-wiel scootmobiel maar is veel wendbaarder.Deze scootmobiel past nagenoeg in iedere auto.

 

Een bezoekje aan vrienden twee straten verderop of even een broodje halen bij de bakker. Het zijn van die kleine dingen waar je niet over nadenkt zolang je zelf nog mobiel bent. Maar wanneer je niet goed meer kunt lopen, wordt dit een hele opgave.

 

Met een scootmobiel van Pride hoeft dit gelukkig niet het geval te zijn. Deze zijn namelijk gemakkelijk te bedienen en handig in gebruik. De sterke prijs-kwaliteitverhouding maakt de aanschaf een investering waar je zeker plezier van zult hebben. Hiermee behoud je onafhankelijkheid en kun je nog eens een frisse neus halen. 

 

Technische gegevens: Pride Travel Pro 3

  • Snelheid: 6 km/u
  • Actieradius: 15 km
  • Totale lengte: 97 cm
  • Totale breedte: 50 cm
  • Totale hoogte: 88 cm
  • Maximale belasting: 115 kg

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Voor meer informatie over de Pride Travel Pro 3 Scootmobiel? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen