• Bischoff & Bischoff Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels
  • Bischoff & Bischoff Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels
  • Bischoff & Bischoff Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels
  • Bischoff & Bischoff Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels

Bischoff & Bischoff Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels

De Smart rollator blauw van het Duitse merk Bischoff & Bischoff is een absolute topper als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding.
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (14)
Reviews:
€169,00 .
Incl. btw

Lichtgewicht Rollator Smart geen remkabels.

De Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels van het Duitse merk Bischoff & Bischoff is een absolute topper als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding. De makkelijk opvouwbare lichtgewicht rollator weegt slechts 6.7kg en is hierdoor zeer wendbaar en praktisch in gebruik. Één van de grote voordelen van deze rollator is dat de remkabels weggewerkt zijn in het frame. U kunt dus nooit ergens achter blijven hangen met de remkabels. De wielen zijn van rubber en de rollator is zowel binnenshuis als buitenshuis uitstekend te gebruiken.


Slechts 6.7 kg
Voorzien van ergonomische handvatten
Remkabels weggewerkt in frame
Makkelijk opvouwbaar
Stabiele rollator van Duitse kwaliteit
Geleverd met: ruggensteun, boodschappennetje en stokhouder


Specificaties Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels

• Afmeting: 74 x 92 x 63 cm

• Zitvlak: 46 x 25 cm 

• Zithoogte: 54 cm 

• Hoogte handvatten: 79 - 92 cm 

• Totaal gewicht: 6,72 kg 

• Maximale belasting:136 kg 

• Materiaal: Aluminium 

• Inclusief: Afneembare netje

• Inclusief: Afneembare stokhouder 

• Kleur: Platin / Champagne

 

De Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels is de perfecte keuze voor mensen die een scherp geprijsde lichtgewicht rollator willen aanschaffen. Bischoff & Bischoff is een Duits merk waarbij degelijkheid hoog in het vaandel staat. Door het gewicht van slechts 6.7 kg is de rollator licht van gewicht en eenvoudig mee te nemen.

De remmen

De Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels beschikt over twee remmen welke zonder veel kracht te gebruiken zijn. Naast de remmen is de Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels ook voorzien van een handrem functie. Deze kunt u gebruiken door de remhendels naar beneden te duwen. Zodra de Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels op de handrem staat kunt u veilig even op het zitje gaan zitten zonder dat de rollator weg kan rollen.

De wielen

De Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels is voorzien van rubberen wielen welke van hard materiaal zijn, maar nog wel vering bieden. Het voordeel van dit materiaal is dat het veel comfort biedt bij bijvoorbeeld hobbels of oneffenheden op het wegdek. Dankzij de wat grotere wielen biedt deze rollator veel stabiliteit.

Het gewicht


De Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels weegt slechts 6.7 kg. Door dit lage gewicht is deze rollator uiterst geschikt voor het dagelijkse gebruik. Door het lage gewicht is de rollator zeer wendbaar en kunt u hem zonder moeite een stoep optillen. Een ander voordeel van zijn lage gewicht is dat de Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels makkelijk mee te nemen is in bijvoorbeeld de auto of op reis. Met één trekbeweging aan het koordje kunt u de rollator opklappen en in de kofferbak van uw auto leggen.
 
 
 

Hoe gebruik ik mijn rollator het best?

Voor u op pad gaat met de rollator
Test altijd de rollator voordat u deze aanschaft. Kunt u goed in de remmen knijpen en kunt u goed tussen de handvatten lopen? Zo ja, dan kunt u veilig op pad. Mits u zich ook veilig voelt met de rollator. De rollator dient op de juiste hoogte in gesteld te worden. Zo moeten de handvatten niet te hoog staan en niet te laag. U kunt de rollator goed instellen door de volgende vier stappen te volgen:

1. Ga tussen de handvatten van de rollator staan;
2. Houd uw armen langs uw lichaam;
3. Stel de handvatten in op de hoogte van de pols;
4. Loop een testrondje met de rollator;

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen