• Bischoff & Bischoff Rollator Capero (5,8 kg) Platin
  • Bischoff & Bischoff Rollator Capero (5,8 kg) Platin
  • Bischoff & Bischoff Rollator Capero (5,8 kg) Platin

Bischoff & Bischoff Rollator Capero (5,8 kg) Platin

De Rollator Capero (5,8 kg) Platin van het gerenommeerde Duitse merk Bischoff & Bischoff is een rollator die geschikt is voor alle omstandigheden.
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (7)
Reviews:
€189,00 .
Incl. btw

Rollator Capero (5,8 kg) Platin

De Rollator Capero (5,8 kg) Platin van het gerenommeerde Duitse merk Bischoff & Bischoff is een rollator die geschikt is voor alle omstandigheden. De Rollator Capero (5,8 kg) Platin behoort met zijn gewicht van slechts 5,8 kg tot de lichtste in z'n klasse. Naast het lage gewicht is de Capero Rollator Lichtgewicht ook makkelijk opvouwbaar.

Het ontwerp van de Rollator Capero (5,8 kg) Platin omvat een hoogwaardige lichtgewicht aluminium frame met stevige kunststof onderdelen. Het robuuste design verhoogt de stabiliteit van de rollator onder het lopen. De wielen zijn gemaakt van een materiaal wat trillingen vereffent. De rollator is dankzij z'n wendbaarheid zowel geschikt voor binnen als buitengebruik.

Voor gebruikers die vaker op stap gaan is de Rollator Capero (5,8 kg) Platin ideaal. Naast het aangenaam lage gewicht kan de rollator zeer compact worden opgevouwen waardoor hij probleemloos in een kleine auto kan worden meegenomen. De wielen kunnen met een handig klikmechanisme eenvoudig worden afgenomen. De hoogte van de rollator is verstelbaar van 86 to 97 cm waardoor deze geschikt wordt voor gebruikers met een lengte van 1,65m tot 1,95m. De stevige, maar toch elegante constructie van de Capero biedt u jarenlang gebruiksgemak.

Specificaties Rollator Capero (5,8 kg) Platin


Breedte tussen handvatten 46 cm
Zitbreedte 44 cm
Totaalgewicht 6 kg
In hoogte verstelbaar 85 - 95 cm
Indicatie gebruikerslengte 1.70m - 1.95m
Hoogteverstelling in 5 stappen
Max gebruikersgewicht 120 kg
Breedte 65 cm
Lengte van voor naar achter 76 cm
Hoogte zitje 55 cm
Afmeting zitje 25 x 44 cm
Afmeting Net H 34 x L 40 x B 9 cm
Max draagvermogen tas 5 kg
Maat voorwielen 19 x 4 cm
Maat achterwielen 17 x 4 cm

 

 

Hoe gebruik ik mijn rollator het best?

Voor u op pad gaat met de rollator
Test altijd de rollator voordat u deze aanschaft. Kunt u goed in de remmen knijpen en kunt u goed tussen de handvatten lopen? Zo ja, dan kunt u veilig op pad. Mits u zich ook veilig voelt met de rollator. De rollator dient op de juiste hoogte in gesteld te worden. Zo moeten de handvatten niet te hoog staan en niet te laag. U kunt de rollator goed instellen door de volgende vier stappen te volgen:

1. Ga tussen de handvatten van de rollator staan;2. Houd uw armen langs uw lichaam;
3. Stel de handvatten in op de hoogte van de pols;
4. Loop een testrondje met de rollator;

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen