• Topro Rollator Topro Troja 2G Grijs
  • Topro Rollator Topro Troja 2G Grijs
  • Topro Rollator Topro Troja 2G Grijs
  • Topro Rollator Topro Troja 2G Grijs

Topro Rollator Topro Troja 2G Grijs

De Rollator TOPRO Troja 2G Grijs is ontwikkeld in samenwerking met haar eindgebruikers, zorgprofessionals en therapeuten.
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (5)
Reviews:
€349,00 .
Incl. btw

Rollator Topro Troja 2G Grijs

 

De Rollator Topro Troja 2G Grijs is ontwikkeld in samenwerking met haar eindgebruikers, zorgprofessionals en therapeuten. Door deze intensieve samenwerking heeft Topro een rollator kunnen ontwikkelen die aansluit aan de hoogste eisen in de markt.

 

Rollator topro als best getest!

De Rollator Topro Troja 2G Grijs  is een luxe rollator met rubberen banden waardoor het zeer comfortabel is in gebruikt. Verder is de Rollator Topro Troja 2G Grijs voorzien van een bel, een afneembare boodschappentas met handige opbergvakken en heeft de rollator ergonomische handgrepen. Rondom is de rollator voorzien van reflectoren. Elk model heeft een bel en is rondom voorzien van reflectoren, hierdoor bent u ook 's avonds in het donker zeer goed zichtbaar. Daarnaast is de rollator voorzien van ergonomische handgrepen waardoor de rollator op verschillende manieren vast te houden is. De bijgeleverde boodschappentas heeft een aantal handige opbergvakken en heeft een maximum draagvermogen van 10 kg waardoor het ideaal is voor uw dagelijkse boodschappen.

 

Stabiliteit en materialen

De Rollator Topro Troja 2G Grijs is gemaakt van aluminium en is een kwaliteit lichtgewicht rollator. De 2G serie is een voorloper op het gebied van veiligheid, flexibiliteit en comfort. De rollator heeft een kruisframe van aluminium en de koppelingen zijn gemaakt van hard kunststof. Dit zorgt ervoor dat hij zowel tijdens het lopen als het zitten uitermate stabiel is. De reflectoren die rondom de rollator zitten vergroten uw veiligheid wanneer u deelneemt aan het verkeer.

 

Handvatten

De Rollator Troja 2G Grijs Standaard beschikt over ergonomisch gevormde handvatten die de druk over heel uw handen verdelen. De handvatten staan altijd op de ideale hoogte voor u, door middel van handvatgeheugen; de handvatten worden automatisch op de juiste hoogte afgesteld bij het uitklappen van de rollator. De Rollator Topro Troja 2G Grijs beschikt over een bel die vanaf het handvat te bedienen is om uw veiligheid te vergroten. Tijdens het zitten kunt u de armen laten steunen op het speciale platte gedeelte op de duwhandvatten.

 

Remmen

De rollator heeft twee soorten remmen; de handremmen en de parkeerrem. De handremmen onder de handvatten dienen omhoog geklemd te worden en de parkeerrem naar beneden gedrukt. De rollator remt licht, direct en prettig.Het remmechanisme is stevig en slim gemaakt op de 2G Standaard. Het remblok heeft een driehoek vorm zodat u tijdens het rijden nergens achter kan blijven hangen. Hierin is TOPRO een echte innovator. Naast het achterwiel zit drempelhulp zodat het nemen van drempels geen probleem meer is.

 

In- en uitklappen

De Rollator Topro Troja 2G Grijs in horizontaal in te klappen en gemakkelijk mee te nemen op reis. Het inklappen geschiedt door de lus op het zitje omhoog te trekken. Dit kunt u met slechts een hand doen. De rollator komt met een luxe afsluitbare en afneembare boodschappennetje.Na het inklappen kunt u door middel van een sluitclip ervoor zorgen dat de rollator niet meer openspringt.Bij het openklappen van de rollator hoeft u alleen het zitje naar beneden te drukken.In ingeklapte staat blijft de 2G heel gemakkelijk staan en u kunt hem zelfs rijdend voortduwen, zodat u hem niet op hoeft te tillen in inklapte stand.

 

In hoogte verstellen

De Rollator Topro Troja 2G Grijs is in hoogte te verstellen aan de ideale hoogte die past bij uw lengte. U kunt de hoogte verstellen door aan de draaiknoppen te draaien en stapsgewijs een aantal gestandaardiseerde lengtes in te stellen. Als u de juiste lengte heeft gevonden draait u heel gemakkelijk de draaiknop aan en zit de duwhendel stevig vast.

 

De wielen

Deze rollator is uitgevoerd met Quick Release Comfort Soft wielen, zodat u de wielen gemakkelijk kunt verwisselen. Standaard zitten er soft wielen op. Deze zijn zacht maar toch zonder lucht zodat u nooit een lekke band kunt krijgen. Deze rubberen banden zijn ideaal voor rijden op vlakke ondergronden en ruw terrein.

 

Specificaties Rollator Topro Troja 2G Grijs:

 

Zithoogte: 62 cm
Hoogte handgrepen: 78 tot 100 cm
Breedte: 61 cm
Afstand tussen handvatten: 47 cm
Diameter voor- en achterwielen: 20 cm
Gewicht rollator inclusief boodschappentas: 7,7 kg
Maximaal draaggewicht boodschappentas: 10 kg
Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg
Gebruikerslengte: tussen 1.50 en 2.00 m

 

 

Hoe gebruik ik mijn rollator het best?

Voor u op pad gaat met de rollator
Test altijd de rollator voordat u deze aanschaft. Kunt u goed in de remmen knijpen en kunt u goed tussen de handvatten lopen? Zo ja, dan kunt u veilig op pad. Mits u zich ook veilig voelt met de rollator. De rollator dient op de juiste hoogte in gesteld te worden. Zo moeten de handvatten niet te hoog staan en niet te laag. U kunt de rollator goed instellen door de volgende vier stappen te volgen:


1. Ga tussen de handvatten van de rollator staan;
2. Houd uw armen langs uw lichaam;
3. Stel de handvatten in op de hoogte van de pols;
4. Loop een testrondje met de rollator;

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen