• Soft Wheels
  • Soft Wheels
  • Soft Wheels
  • Soft Wheels

Soft Wheels

Geveerde rolstoelwielen
Levertijd:
7-14 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€2.120,00 .
Incl. btw

Softwheels

Geveerde rolstoelwielen

Tijdens het rijden met een handbewogen rolstoel vangt het lichaam van de gebruiker normaal gesproken de meeste schokken op wat kan resulteren in pijnklachten en blessures. De Softwheels zijn rolstoelwielen die voorzien zijn van drie schokbrekers. Deze schokbrekers vangen en absorberen de schokken en trillingen op. De Softwheels hebben daardoor een superieur rijcomfort en zorgen ervoor dat de gebruiker zijn of haar rolstoel lichter en efficiënter voortbeweegt. Door het unieke en moderne design van de Softwheels zijn de wielen een mooie toevoeging voor iedere rolstoel.

De Softwheels zijn leverbaar in de maten 24" en 25" en zijn standaard voorzien van een aluminium velg en grijphoepel. De wielen zijn eenvoudig te monteren op de meeste rolstoelen en door middel van een quick release as eenvoudig afneembaar. De juiste versie Softwheels worden gekozen op basis van het gebruikersgewicht zodat de schokdemping naadloos aansluit op de gebruiker en resulteert in optimaal rijcomfort.

Softwheel mechanisch aandrijfsysteem schokdemping

Schokdemping

De drie schokbrekers zijn op gelijke afstand aan de binnenzijde van het wiel rond de naaf geplaatst en zorgen voor schokdemping in alle richtingen.

Werking

Op vlak terrein houden de drie schokbrekers de Softwheels perfect stijf zoals spaken dit doen. Op oneffen terrein gaan de Softwheels werken als schokbrekers zodat trillingen worden geabsorbeerd en gedempt.
Softwheel mechanisch aandrijfsysteem werking
Softwheel mechanisch aandrijfsysteem velg

Velgen

De velgen van de SoftWheels zijn gemaakt van sterk aluminium en staan garant voor een jarenlang gebruik.
 
 
 
Wielmaat 24" - 25"
Diameter asgat 12.0 mm en 12.7 mm
Gewicht 1,8 kg per wiel
Banden Schwalbe Marathon plus
Kleur Zwart
Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Grijphoepel Zwart aluminium

Voor meer informatie over de Softwheels? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen