Filters
18 ProductenPagina 1 van 2

Een eco Tri-bike kopen

Wanneer je een driewielfiets wenst te kopen sta je stil bij de kwaliteit en de duurzaamheid. Daarom hebben wij speciale eco Tri-bikes die gemaakt is uit inox en staal wat een grote stabiliteit biedt. Een fiets met versnellingen, parkeerrem en zelfs een mand zijn standaard inbegrepen. Koop een ecologische driewielfiets en denk aan de natuur en aan jezelf.

Koop de beste elektrische driewielfietsen

Niet alleen met auto's, ook elektrische fietsen zijn reeds ingeburgerd bij ons. Zo ook met de Tri-bikes. Wij verkopen driewielfietsen met Y-frame en in de klassieke vorm. Kies jouw favoriet en fiets er lustig op los. De batterij van de fietsen gaan lang mee, ideaal voor een dagje te gaan fietsen met de kleinkinderen of familie.

Sport met de Tri-bike Sport Basic

Ben je sportief aangelegd, maar kan je wegens een beperking of evenwichtsstoornis niet op een gewone fiets, kies dan voor de Tri-bike Sport Basic die wij te koop hebben staan. Dankzij de driewielfietsen om te sporten, hoef jij je favoriete hobby niet langer vaarwel te zeggen want met deze racefiets kan jij je grenzen verleggen.

Een driewielfiets geeft ondersteuning en stabiliteit

Voor personen die niet op een gewone tweewieler kunnen rijden, hebben wij de perfecte oplossing. Een driewielfiets is een fiets die extra ondersteuning biedt en de nodige stabiliteit waardoor dit een veilig alternatief is. Al deze Tri-bikes hebben een lage instap waardoor elke persoon zonder probleem kan opstappen. 

Driewielfietsen te koop van Vermeiren

Wij bieden enkel de beste kwaliteit aan driewielfietsen. Daarom werken wij samen met het merk Vermeiren omdat zij net als ons comfort willen bieden aan de kopers van Tri-bikes. Je kan kiezen tussen fietsen met Y-frames, vintage fietsen en ecologische driewielers. Heb je kinderen met evenwichtsstoornissen, ook zij kunnen hier terecht om een driewielfiets op maat te kopen. Bekijk hier ons gamma aan kinderdriewielfietsen.