Filters
24 ProductenPagina 1 van 2

Binnenshuis elektrische rolstoel

We hebben onder meer de Pride Go Chair in ons gamma. Dit is een elektrische binnenshuisrolstoel die zeer wendbaar is en ter plaatse kan draaien. Als je thuis niet veel plaats hebt om te manoeuvreren, dan is deze rolstoel beslist iets voor jou. Het is een meeneembare elektrische rolstoel die eenvoudig te demonteren is in vier handelbare delen. dat maakt het extra makkelijk om de elektrische rolstoel mee te nemen in de kofferbak van je auto. 

Compacte elektrische rolstoel

We hebben een aantal toppers in de aanbieding, zo ook de Shoprider Venice. Dit is een lichtgewicht elektrische rolstoel die ontworpen is voor onderweg. Het is een goede keuze om binnenshuis te gebruiken als buitenshuis. Deze compacte rolstoel is speciaal ontworpen voor jouw comfort. De zitpositie, armleuningen, zithoogte en controller zijn allemaal volledig verstelbaar. De rolstoel is makkelijk te demonteren in drie delen. 

Opvouwbare elektrische rolstoel

Wij denken aan je comfort, daarom hebben wij de opvouwbare elektrische rolstoel van Skyline Smart Chair in ons assortiment opgenomen. Een elektrische rolstoel is vaak onmogelijk en daar heeft deze rolstoel een oplossing voor gevonden. De Smart Chair is in een handomdraai opvouwbaar dankzij het compacte, duurzame en lichtgewicht aluminium frame. Je kan de elektrische rolwagen makkelijk vervoeren in de kofferbak of zelfs in het vliegtuig. Daarnaast kan je de opgeklapte Smart Chair al trolley gebruiken.

Mini elektrische rolstoel

Wat denk je van deze compacte mini elektrische rolstoel van Rascal? De elektrische rolstoel biedt alle voordelen van een normale rolstoel, maar dan met hoge specificaties in een compact, wendbaar ontwerp. Met een hoog gebruikersgewicht en groot afstandsbereik is de mini elektrische rolstoel voor een groot aantal gebruikers. Het middenwiel biedt voor een uitstekende wendbaarheid en de rolstoel heeft een makkelijke sturing. 

Wat kost een elektrische rolstoel?

De kostprijs van een elektrische rolstoel verschilt van model tot model. De rolstoelen die op website te koop zijn, zijn van topkwaliteit en te verkrijgen tussen € 1.300 en € 5.000. De voordelen zijn dat ze makkelijk zijn in gebruik en wanneer je terecht komt in een vervelende verkeerssituatie, kan je op een simpele manier manoeuvreren dankzij hun korte draaicirkel. Dankzij de joystick zijn elektrische rolstoelen makkelijk te bedienen.