Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
-11% INCL GRATIS ZITKUSSEN
Transport Rolstoel Mega PL2
€179,00€159,00
-20%MET SOFT BANDEN
INCLUSIEF GRATIS ZITKUSSEN
Vermeiren Rolstoel Bobby
€249,00
-14% INCLUSIEF GRATIS ZITKUSSEN
Rolstoel Excel 9.9
€349,00€299,00
Super lichtgewicht
Excel 9.9 Ultra
€469,00
Rollz Rollz Motion
€998,00
met luchtbanden
Rollz Rollz Motion Performance
€1.198,00

Opvouwbare rolstoel

Ben je vaak onderweg, dan zijn de rolstoelen van Excel Access een perfecte keuze. Het is de ideale rolstoel om om mee te nemen omdat het een opvouwbare rolstoel is waarvan je ook de rugleuning kunt inklappen. het is een compacte rolstoel die weinig ruimte inneemt in de kofferbak. Ze zijn ook voorzien van een anti-slip zodat je niet onderuit zakt wanneer je op pad gaat. Ze zijn uitgerust met afneembare voetsteunen, een rolstoelgordel en handremmen waardoor je de controle niet zult verliezen. Ook van de merken Drive en Dietz hebben we transportrolstoelen ter beschikking.

Rollator en rolstoel in één

Met de Rollz Motion kan jij zorgeloos op pad. Dit merk geeft de voordelen van een rollator en rolstoel in één. Dit betekent dat wanneer je niet meer achter een rollator kunt lopen, je deze makkelijk kunt transformeren in een rolstoel. het is een lichtgewicht rolstoel met extra grote achterwielen die een goede ondersteuning biedt. Je kunt hem in drie standen gebruiken. Je kan het als rollator gebruiken als ondersteuning tijdens het wandelen, als rolstoel om uit te rusten en je kan het makkelijk inklappen om mee op reis te nemen. 

Plooibare transportrolstoel

De Bobby Evo rolstoel van Vermeiren is een goed voorbeeld van een plooibare transportrolstoel die wij in ons assortiment hebben. Deze is perfect om je te verplaatsen aangezien het opklapbare armsteunen heeft en je kunt zelfs ook de rugbuizen helemaal achteruit plooien en de voetsteunen makkelijk demonteren. 

Compacte rolstoel

Een ander voorbeeld van een goede transportrolstoel is de Porter van Dietz. Dit is een aluminium model die zowel inklapbaar als opvouwbaar is. De voetplaten en armsteunen zijn makkelijk in hoogte te verstellen. Aan de voetplaten kunnen zelfs ook de hielbanden worden ingeklapt. Deze rolstoel heeft parkeerremmen voor de gebruiker en aparte remmen voor de begeleider. De Dietz Porter rolstoel is een licht en handzame transportrolstoel die je overal kunt meenemen.