Informatie

De ideale compressiekousen

Het assortiment bestaat uit kniekousen, dijkousen en panty's. Er zijn ook speciale versies voor mannen en zwangere vrouwen. Het dragen van compressiekousen is in het algemeen niet onaangenaam, zoals soms wel eens gesuggereerd wordt. Er is al snel een merkbaar verlichtend gevoel tijdens het dragen van goed passende kousen, wat een echte beloning is voor de benen.

Opgelet: steunkousen zijn niet hetzelfde als medische compressiekousen. Steunkousen zijn enkel geschikt voor mensen met een gezond veneus systeem, terwijl medische compressiekousen voorgeschreven worden door dokters en aangemeten worden in medische speciaalzaken.

Elegante compressiekousen zijn een plezier om te dragen

De moderne compressiekousen van medi zijn niet meer te vergelijken met de "rubberkousen" van vroeger: het meest dunne transparante materiaal en een uitgebreid gamma aan trendkleuren zorgen ervoor dat compressiekousen vandaag eruitzien als nylonkousen.

Om de compressiebehandeling ook eenvoudig te maken, biedt medi een aantrekhulp aan voor compressiekousen: de medi Butler, de dagelijkse kleine helper stretcht de stof van de compressiekous uit zodat het instappen en aantrekken van de kousen makkelijker verloopt.

Zeer belangrijk:

Het is uiterst belangrijk om de eerste keer de steunkousen te laten aanmeten door ons ervaren team.

Dit kan elke werkdag (Niet op zaterdagen) en best s'morgens zo vroeg mogelijk.

De benen moeten aangemeten worden wanneer ze op hun dunst zijn.

Wasinstructies

Was de kousen apart of samen met vergelijkbare kleuren. Gebruik een neutraal wasproduct voor wol, zonder bleekmiddel en zonder wasverzachter. Spoel de kousen meermaals na het wassen.

Laat de kousen drogen aan de lucht of in de droogkast met een speciaal programma voor delicate was. Vochtige kousen nooit op of in een handdoek laten liggen en zeker niet direct aan het zonlicht of op verwarmingselementen laten drogen.

mediven compressiekousen mogen niet chemisch of met huishoudelijke schoonmaakmiddelen gereinigd worden.

  • Fijne was op 40°
  • Niet bleken
  • Drogen op lagere temperatuur
  • Niet strijken
  • Niet chemisch reinigen

Voor meer informatie over de steunkousen? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel op 011/192020 tijdens de werkdagen.