Filters
14 ProductenPagina 1 van 1
Adventus
€630,00
-31%ACTIE
Vermeiren V-Drive
€1.603,62€1.099,00
-28%ACTIE
Vermeiren V-Drive Heavy Duty
€1.952,52€1.399,00
Easy wheels
€1.810,00
NEW
Alber via Go
€1.990,00
Unawheel Elektrische Handbike
€2.895,00
EMPULSE F55
€2.921,27
Unawheel Maxi Handbike
€2.995,00
Invacare Alber E-PILOT
€4.999,00
Permobil SmartDrive
€5.076,39
E-Drive
€6.640,87
E-move
€6.640,87

Elektrische ondersteuning

Ben je in het bezit van een manuele rolstoel, maar heb je het moeilijk met heuvels, hellingen, etc.? bestel dan nu een elektrische ondersteuning voor je rolstoel. Bv. de Smartdrive met pushtracker is uitvoerig getest en heeft bewezen dat het betrouwbaar en extreem duurzaam is. Je kunt makkelijk de Smartdrive starten met één tik van je hand en dit zonder te duwen of te reiken naar een knop. 

Aandrijfwiel voor rolstoelen

Je kunt ook kiezen voor een aandrijfwiel. Deze elektrische ondersteuning is voor iedereen, elke dag en overal. Het is de perfecte accessoire voor je dagelijkse verplaatsingen. De belasting op je lichaam wordt aanzienelijk vermindert. De Empulse 55 is eenvoudig te bevestigen en zal je het vertrouwen geven om langere afstanden af te leggen. Het is compact van formaat en kan worden opgeborgen in de kofferbak. Je kunt ook kiezen voor de Easy Wheel. Tijdens het rijden zorgt deze ervoor dat je 50% minder kracht moet zetten. Het uniek aandrijfsysteem is ontworpen voor de gebruiker met pijnklachten.

Rolstoel aandrijfsysteem

De E-Drive plus maakt van jouw handbewogen rolstoel, een wendbare en smalel elektrisch bedienbaar toestel. Elke rolstoelgebruiker zal de vele voordelen van dit systeem ervaren. het is geschikt voor dagelijks gebruik, om naar het werk te gaan, te gaan winkelen of gewoon voor bij je thuis. Deze E-Drive biedt drie soorten bedieningsmogelijkheden, de joystick, de standaard begeleidersbediening of de intuïtieve begeleidersbediening. 

Handbewogen aankoppelfiets

Een handbewogen aankoppelfiets is ideaal voor recreatief gebruik. Je kan een manuele aankoppelfiets kopen wanneer jij je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of meer kracht wilt opbouwen. De Attitude Manual van Sunrise Medical is licht van gewicht en makkelijk wendbaar. Het is een perfecte aanvulling op jouw rolstoel. De 30 versnellingen bieden uitzonderlijke rijprestaties en heeft een slim, innovatief aankoppelmechanisme waarmee je binnen enkele seconden eenvoudig je Attitude kunt aan- of afkoppelen. Hij zit stevig aan de voorzijde van de rolstoel vergrendeld.

Handbewogen aankoppelfiets met elektrische ondersteuning

Het merk Sunrise Medical heeft nog een ander handige handbewogen aankoppelfiets. De Attitude Hybride biedt elektrische ondersteuning die de voordelen van het zelfstandig fietsen met betrouwbaarheid waar maakt. De ondersteuning is makkelijk te activeren en is handig bij tegenwind, steile hellingen of gewoon wanneer je meer snelheid wilt maken. De Attitude Hybride is binnen een paar seconden aangekoppeld dankzij het slim, innovatief aankoppelsysteem. Het is eenvoudig en zit vergrendeld aan de voorzijde van de rolstoel. Bekijk zeker al onze aanbiedingen in ons assortiment en maak het jezelf makkelijk met één van deze elektrische ondersteuningen voor jouw rolstoel.