Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
-12%
Verzorgingsrolstoel Mega Deluxe
€1.995,00€1.749,00
Invacare Azalea kantelrolstoel
€2.677,91
Vermeiren Inovys II
€2.925,76

Rolstoel met verstelmogelijkheden

De verzorgingsrolstoelen van Mega Deluxe zijn geschikt voor de meest veeleisende rolstoelgebruiker. Wanneer je op zoek bent naar een rolstoel die tal van verstelmogelijkheden en een optimaal zitcomfort biedt, dan is deze verzorgingsrolstoel de beste keuze voor jou. Deze biedt verschillende ondersteuningen en is bewerkt met speciale materialen om een optimale drukverdeling te garanderen. Deze rolstoel heeft als doel om een langdurige, stabiele en perfecte zit te bekomen.

Kantelrolstoel

Ben je op zoek naar een functionele kantelrolstoel, dan is de Azalea kantelrolstoel van Invacare ideaal. De rolstoel kenmerkt zich daar zijn kwaliteit. Deze rolstoel is voorzien van een kantelbare zitmodule die een kantelbare rug en zithoek heeft. De armpads zijn in hoogte verstelbaar en heeft comfort beensteunen. De voetsteunen zijn in hoek verstelbaar en in diepte instelbaar. 

Comfortabele verzorgingsrolstoel

De rolstoel van Vermeiren is een individueel aanpasbare verzorgingsrolstoel. De Inovys II heeft een zit- en rugkanteling die zullen vermijden dat je onderuit kunt schuiven. De rolstoel zorgt voor een perfecte positionering. Je zult snel merken dat je dankzij deze rolstoel kunt genieten van het ultieme comfort. Vermeiren gaat met deze verzorgingsrolstoel voor een maximale instelbaarheid want je kunt onder andere het hoofd- en de beensteunen volledig herstellen.