Filters
32 ProductenPagina 1 van 2
-25%IN 3 KLEUREN
Pride Go Go E
€1.199,00€899,00
NEW
Vermeiren One
€991,38
-8%prijs kwaliteit
Mega Go Elite (Luchtbanden)
€1.299,00€1.195,00
Rascal Vippi
€1.195,00
Shoprider TE-SL7-4 Scootmobiel
€1.195,00
NEW
Vermeiren One Air+
€1.299,00
Excel iGo 3
€1.395,00
ComfyGO Z-4 Ultra-Light
€1.399,00

 

Een scootmobiel die makkelijk deelbaar is

Niets zo makkelijk als een scootmobiel die handig te vervoeren is in met een wagen. Kies daarom voor één van onze deelbare scooters. Deze zijn op enkele seconden op te bergen. Daarbovenop zijn ze comfortabel en makkelijk om te bedienen. Ontdek zo de Pride Go Go scootmobiel. Het is een goede en betrouwbare deelbare scooter. Deze is ideaal wanneer het gaat om bedieningsgemak. Ze staan gekend als de beste reis scooter. 

Excel iGo een gemak om mee te rijden

De moderne scooters van iGo zijn zijn perfect om zowel binnen te gebruiken als buiten. Omdat de Scootmobiel demontabel is, kan het eenvoudig vervoerd worden in een wagen, bus of vliegtuig. Deze scootmobiels zijn voorzien van luchtbanden en kenmerkt zich onder meer in een uitstekende vering. De iGo 4  wordt ook wel eens travelscooter genoemd omdat ze een uitgebalanceerde schokabsorptie hebben.

Een Shoprider kopen 

Nog een andere scooter die je makkelijk kunt opbergen, dat is de Shoprider die je bij ons kunt kopen. het is een scootmobiel die handig is voor op vakantie te gaan of om boodschappen te doen. Het is een scooter die makkelijk manouvreerbaar in kleinere ruimtes en is dus de beste keuze om thuis te gebruiken.  

Een stijvolle scootmobiel

Een ander voorbeeld uit ons groot gamma is de Invacare Colibri Scootmobiel. Het heeft een stijvol uiterlijk en is een lichtgewicht scootmobiel. De scooter is in een mum van tijd uit elkaar te halen zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Daarom past deze mobiele Scootmobiel in elke kofferbak. Rij comfortabel en veilig naar je bestemming wanneer je deze scootmobiel koopt. 

Een scootmobiel met een sportief uiterlijk

De Rascal Veo Sport is een rijk uitgeruste scootmobiel. De Scootmobiel heeft een luxe-zitplaats en is volledig geveerd. Deze sportieve versie heeft een goede voor- en achtervering wat dit een zeer goede reisscooter maakt. De scootmobiel is een compacte en wendbare binnenscooter.

De laatste nieuwe deelbare scootmobiel kopen

De nieuwste generatie van de Rascal Liteway Balance scootmobiels heeft een enorme vooruitgang gemaakt op het gebied van wendbaarheid en stabiliteit. Ze hebben een unieke techniek wat voor de gebruiker een groot vertrouwen schept om in elke situatie te manoeuvreren. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe mobiele Scootmobiel waardoor jij voordeliger mee bent. De compacte deelbare scootmobiel geeft je voldoende beenruimte en is eenvoudig deelbaar.