Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Handbewogen rolstoel

De handbewogen rolstoelen van Sunrise zijn lichtgewicht rolstoelen die een verlengstuk van jezelf zullen zijn. De Sunrise Medical Quickie Nitrum heeft een optimale instelbaarheid zodat je met een minimale inspanning, maximaal kunt bewegen. 

Vastframe rolstoel

Een rolstoel kopen in België, dat doe je via ons. Wij hebben enkele modellen in stock die perfect passen bij jouw levensstijl. Zo hebben we de rolstoelen van Kûschall. Zij zijn als het ware echte trendsetters op het gebied van vastframe rolstoelen. Het zijn ergonomische rolstoelen die zorgen voor een optimaal comfort. Dankzij de dynamische opstelling zijn er geen limieten meer voor je vrijheid.

Ultra-lichtgewichte rolstoel

De Quickie Helium rolstoel van Kûschall is een vastframe rolstoel met indrukwekkende eigenschappen. De rolstoel is heel sterk en stabiel en ondanks het moderne ontwerp, is hij makkelijk af te stellen naar jouw behoeften. De freestyle rugframe zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het is een lichtgewichte rolstoel is innovatief en duurzaam met een ultra licht gewicht. Het gebruikersgewicht kan tot 125 kg gaan. Je kunt makkelijk de zithouding aanpassen en volledig naar jouw wensen instellen. 

Functionele rolstoel

Ben je op zoek naar een betrouwbare rolstoel, dan is de Compact 2.0 van Kûschall de juiste keuze. Deze actieve rolstoel kan eenvoudig worden aangepast aan jouw behoeften en levensstijl. Het is een traditionele, kruisvouwbare rolstoel die moeiteloos kan worden ingeklapt. Het lichtgewicht frame is ideaal voor soepele rijprestaties. Het is een gebruiksvriendelijke rolstoel die een goede aanvulling is voor elke gebruiker die op zoek is naar een functionele actieve rolstoel.