Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

 

Wat doet een driewielfiets voor kinderen

Wij willen niemand het plezier ontnemen van lange fietstochten met de familie. Daarom bieden wij een mooi gamma aan van driewielfietsen voor kinderen die in de smaak zullen vallen bij zowel jongens als meisjes. Zo hebben we onder andere de fietsen van Tri-Bike en Vermeiren in het gamma. Deze merken streven al van dag 1 naar de combinatie van een mooi design en kwaliteitsvol materiaal. De korte levertermijn zorgt ervoor dat je oogappel niet lang hoeft te wachten om de fietsbanen te trotseren met een prachtige Tri-Bike of Vermeiren driewielfiets. 

Een stabiele fiets voor kinderen met een beperking

Elk kind fietst graag en dat is niet anders dan kinderen die te kampen hebben met een beperking of evenwichtsproblemen. Wij willen enkel maar het beste van het beste voor deze kinderen en heeft daarom de beste driewielfietsen van Tri-bike en Vermeiren geselecteerd. Zoals het al in de naam voorkomt geeft de Freedom fiets de vrijheid die de kinderen verdienen. De driewieler heeft een laag frame waardoor op en afstappen zeer makkelijk gaat. Dit zitpositie kan zelf worden bijgesteld door middel van het stuur en het zadel aan te passen. Deze fiets heeft ook een handig bagagerek. 

Driewieler kopen voor kinderen vanaf 3 jaar

Kinderen vanaf zeer jonge leeftijd, namelijk 3 jaar kunnen hun motoriek trainen dankzij de driewielfietsen van Vermeiren. Wij hebben onderzocht welke fietsen het beste scoren op stabiliteit, lichtlopendheid en moderne vormgevingen. Het zijn hippe driewielers die stoer zijn voor de jongens, en mooi roze voor de meisjes. Elke fiets is aangegeven met de afmetingen zodat je kunt nagaan welke driewielfiets het best geschikt is voor jouw kind. Koop hier een duurzame driewielfiets en geniet van zalige fietstochten met de hele familie. 

Fietsen voor kinderen met een evenwichtsstoornis

Wat de driewielfietsen die wij verkopen zo bijzonder maken, is dat ze gemaakt zijn voor kinderen die te maken hebben met een evenwichtsstoornis, maar ook voor kinderen met een beperking die niet kunnen fietsen op een fiets met 2 wielen. De driewielers zijn stevig en geven de juiste stabiliteit die je kind nodig heeft om zich de juiste houding aan te meten om gezellig te kunnen fietsen, net zoals iedereen. Heeft geeft ook vertrouwen aan je kind aangezien ze niet kunnen vallen.

Kinderdriewielfietsen

De kinderdriewielfietsen die hier te koop staan hebben elk hun eigen ontwerp, karakter en voordelen. Zo heeft de Vermeiren Freedom driewielfiets een ijzeren mand op het stuur, een krukkenhouder, achteruitkijkspiegel, een comfortzadel en meerdere versnellingen. De Tri-bike van Froggy heeft een vierkanten stuur, een heupsteun, voetplaten links en rechts en een terugtraprem. En dit zijn nog maar een paar van de vele voordelen die de driewielers voor kinderen hebben. Bekijk ze allemaal en kom te weten welke driewielfiets het meest geschikt is voor jouw kind. 

Tri-bike 

De driewielfiets, of ook wel Tri-Bike genoemd is speciaal ontworpen voor mensen waarbij het niet mogelijk is om te fietsen met een 2-wielfiets. Zowel jong en oud kunnen zich uitleven op een driewieler die gemaakt is uit stevig materiaal en er ook nog eens trendy en hip uitzien. Bekijk onze collectie kinderdriewielfietsen en ontdekt de vele voordelen ervan. Wist je al dat wij ook Tri-bikes verkopen voor volwassenen? Een nieuwe wereld gaat voor je open op deze website. Je kan alle fietsen makkelijk bekijken via deze link: https://www.mega-mobility.be/fietsen/driewielfietsen-volwassenen/