Filters
14 ProductenPagina 1 van 1
SNELHEID 18 KM
Heartway Brio S19 Scootmobiel
€2.049,00
MET LUCHT BANDEN
Heartway Brio S19+ Scootmobiel
€2.295,00
Heartway Brio S19F
€2.399,00
Relync R1 Scootmobiel
€2.699,00
14.8 KG
Pride Go Go MG
€3.295,00
Moving Life ATTO
€3.590,00
-7%2 maanden oud
Moving Life ATTO SPORT (DEMO)
€4.310,00€3.995,00
Moving Life ATTO SPORT
€4.310,00
Moving Life ATTO SPORT MAX
€4.495,00

Stabiele scooters

Wij hebben een paar unieke scooters in ons assortiment, zoals de Vermeiren Alya. Het is een zeer wendbaar model en comfortabel om mee te rijden. Deze scootmobiels zijn stabieler dan vele andere opvouwbare scooters. Koop nu een stabiele mobiele scootmobiel via onze website. 

De Atto scooter is dé beste opvouwbare scootmobiel

Je trekt er al eens graag op uit, maar bent helaas niet meer zo goed op de been. Wij bieden de oplossing voor jouw probleem. Dankzij de scootmobiel die je hier aankoopt kan je opnieuw makkelijk naar buiten voor een boodschap of voor een leuk dagje weg. Deze scootmobiel is de meest handige opvouwbare scootmobiel in hun soort. Op een paar seconden tijd kan jij de Atto scooter ombouwen tot een compacte trolley

Een compacte mobiele scootmobiel

Ga comfortabel op pad dankzij de Relync R1. Dit is een compacte mobiele scootmobiel die we op onze website met succes verkopen. Deze uitgebalanceerde driewieler is de meest compacte vouwscoot ter wereld! Obstakels zijn eenvoudig geworden door de voorwielaandrijving en de grote achterwielen met luchtbanden zorgen voor een de meest comfortabele ritten uit je leven. De Relync R1 is standaard uitgerust met een duurzame lithium accu. 

Koop hier een nieuwe opvouwbare scootmobiel

Een ultralicht ontwerp voor een scootmobiel met en de meest compacte, lichtste en makkelijke vouwscooter ooit gemaakt, dat is de eFoldi Lite. De scooter heeft een gewicht van amper 15 kg (zonder batterij). Het is een draagbaar model en past makkelijk in een kleine auto. In enkele seconden is de scooter uitgeklapt tot een volwaardige scootmobiel. 

Een lichtgewicht vouwscoot aankopen

Wij hebben alleen maar topmodellen van scootmobiels in het gamma. Als je op zoek bent naar opvouwbare en lichtgewicht mobiele scootmobiel, dan is de Heartway Brio ook een goede keuze. Het is een kwalitatief en technisch hoogstaande scooter die je op een paar tellen compleet kunt omtoveren tot een handzame reiskoffer. Hier koop je de beste nieuwe opvouwbare scooters aan de hoogste kwaliteit!