Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Rolstoelkussen voor manuele rolstoelen

Heb je problemen met lopen en wordt je regelmatig vervoerd in een rolstoel, dan is een rolstoelkussen kopen een goede aankoop. De zitkussens voor rolstoelen uit ons gamma verhogen het zitcomfort. Ze hebben een voordelige prijs. Bij is het ook mogelijk om het rolstoelkussen op te halen in onze showroom te Paal (Beringen). 

Zitkussen tegen doorligwonden 

Wanneer je snel doorligwonden of doorzitplekken krijgt omdat je dagelijks in een rolstoel moet zitten, dan koop je best het antibacteriële zitkussen van traagschuim. Zoals het al in de naam zit, zorgt het traagschuim ervoor dat ondanks het warm wordt van je lichaamstemperatuur, het zich naar het lichaam van de gebruiker zal zetten en geen tegendruk zal geven. Dit is ideaal voor gebruikers die een hoge kans maken op doorligwonden.

Comfortabel zitkussen

De comfortabele zitkussens voor rolstoelen van Roho vormen zich naar je lichaam en volgt je bewegingen. Het mosaic kussen is een opblaasbaar product die preventief zal zorgen voor huidbescherming en comfort. Het kussen zorgt voor een lage drukspanning en een gelijkmatige verdeling. het luchtvolume in het kussen kan elk moment worden aangepast. het rolstoelkussen is makkelijk te reinigen en te ontsmetten. 

Zitsysteem voor rolstoel

Roho is de ultieme wereldleider in de wereld van zitkussen voor rolstoelen. Hun systemen zorgen voor het voorkomen van doorligwonden en het behandelen ervan. Het Roho kussen is uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers met complexe houdingen, bekkenstabilisatie en en correctie van bekkenscheefstand. Het rolstoelkussen wordt vaak ingezet bij personen met ruggenmergletsels vanwege de sterke positionering en het hoge decubitusrisico. Het zitsysteem is ideaal voor personen met ondervoeding en met weinig spier of vetweefsel op de botten. Koop dit rolstoelkussen en kies voor comfort en stabiliteit. 

Wat is een Antidecubitus kussen?

Een groot pluspunt van een antidecubitus kussen is dat het drukverlagend zal werken. De zitkussens voor rolstoelen bieden een zeer goede ondersteuning, nemen het vocht op en hebben tegelijk een ademend vermogen. Wij hebben verschillende antidecubitus zitkussens beschikbaar die doorligplekken zullen voorkomen en ook kussens die de pijn verzachten wanneer er reeds een wond is ontstaan.