Grote showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Ervaren verstrekkers
Eigen hersteldienst
9.4 tm-google
Dit zijn de beste scootmobiels in 2022

Dit zijn de beste scootmobiels in 2022

minuten lezen

 

Dit zijn de 5 beste scootmobiels van 2022

Ben je al even op zoek naar een goede en degelijke scootmobiel voor jezelf of voor je kind, ouders of grootouders? Mega-Mobility, specialist in hulpmiddelen helpt je graag verder in deze zoektocht en verzamelde de 5 best geteste scootmobiels. Deze scooters zijn dan ook niet voor niks onze best verkopende modellen van het moment. Ben je van plan om een scootmobiel te kopen of wil je eerst een scootmobiel huren dan zijn dit enkele toppers om zeker eens te bekijken. 

Vermeiren Ceres 4

De Vermeiren Ceres 4 Scootmobiel is de snelste Scootmobiel in zijn klasse, met een maximale snelheid van 15 km/h. De scootmobiel is klein en comfortabel, waardoor het perfect is voor korte afstanden. De Ceres 4 is een geweldige keuze voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. Deze scooter heeft een hoog zitcomfort en is zeer comfortabel om te rijden, plus het heeft goede baanligging. Deze scootmobiel is uitgevoerd met een ergonomisch gevormd deltastuur met een trekbediening, zwarte banden, heeft een duidelijke analoge display, vernieuwde LED-verlichting en een elegante sportieve veiligheidsbumper. 

Je kan kan deze bestellen in het rood. De stoel van de Vermeiren Ceres 4 is natuurlijk voorzien van een hoofdsteun, welke goed instelbaar is en comfortabel voor een langere ritten. De meest actuele prijs en specificaties van je hier terug vinden.

 

Invacare Orion Pro 4-wiel

De Orion Pro 4-wiel scooter is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele manier om zich te verplaatsen. Deze scootmobiel heeft een topsnelheid van 15 km/u en een actieradius tot 55 km, waardoor hij perfect is voor zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Bovendien maken het ergonomisch gevormde stuur en de comfortabele stoel het gemakkelijk om voor langere tijd te blijven zitten. Het duidelijke display maakt het gemakkelijk om je snelheid, afgelegde afstand en meer bij te houden. Bekijk deze scootmobiel in onze shop.

 

Life & Mobility Vivo+

De Vivo+ demontabele reisscooter is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, opvouwbare scooter met een uitstekend veersysteem en luchtbanden. Deze scooter heeft een topsnelheid van 8 kilometer per uur en een actieradius van 25 kilometer, waardoor hij perfect is voor het afleggen van korte tot middelmatige afstanden. De Vivo vouwt ook snel en gemakkelijk op, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in de auto of voor op vakantie. Bekijk deze handige scootmobiel in de shop.

 

Drive ST6D

De Drive ST6D is de perfecte scooter voor iedereen die op zoek is naar een krachtig, comfortabel en snel vervoermiddel. Met een topsnelheid van 18 km/u en een actieradius van 50 km is de ST6D perfect voor te cruisen door de stad of voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele manier om zich te verplaatsen. Het stabiele ontwerp en het optimale comfort maken het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een luxueuze, betrouwbare maar toch betaalbare scooter.

 

Victory XL 140S

De Pride Victory XL 140S is een strakke en sportieve scooter die moderne features en eenvoudige bediening biedt. Hij is comfortabel om mee te rijden, met een actieradius tot 20 km/u en 60 km op één lading. Of je nu naar je werk gaat of de stad verkent, de Victory XL 140S is de perfecte manier om je te verplaatsen.

 

Bij Mega-mobility kan je bovenstaande scootmobiels direct online bekijken en bestellen met gratis verzending! We hebben meer dan 100 verschillende scootmobiels in ons assortiment... Nu weten we ondertussen ook wel dat je zo een scootmobiel ook wel eens graag wil uitproberen. Daarvoor hebben we een 1.000 m² grote showroom.  Onze scootmobiel winkel met ruime privéparking is centraal gelegen in Beringen (Paal) dicht bij autosnelweg E313. Zo zijn we dus heel makkelijk te bereiken voor klanten uit Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Maar vergis je niet Mega-Mobility is actief in heel België. Zo helpen wij ook vele klanten verder uit de rest van Vlaanderen en Wallonië. Iedereen wordt met een glimlach en kopje koffie onthaald door onze bandagisten. Heb je stukken aan je scootmobiel wij komen deze indien nodig ter plaatsen ophalen. Onze eigen techniekers hebben vele jaren ervaring en zijn dagdagelijks bezig met het onderhoud en herstellen van scootmobiels.

 

 

Vergelijk producten0