• Drive Medical Douchestoel - Toiletstoel Aston

Drive Medical Douchestoel - Toiletstoel Aston

De Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston is een veelzijdige toiletstoel die zeer geschikt is voor zowel gebruik in een zorginstelling, ziekenhuis als in een woning.
Levertijd:
Levertermijn 1-3 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3)
Reviews:

€507,86 €395,00

Incl. btw

Drive Douchestoel - Toiletrolstoel Aston

 

De Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston is een veelzijdige toiletstoel die zeer geschikt is voor zowel gebruik in een zorginstelling, ziekenhuis als in een woning.

 

Comfortabel
De Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston is een erg comfortabele stoel. Dankzij de soft zitting, rugleuning en de soft armsteunen biedt de Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston een optimale hoeveelheid comfort. De zitting van de  Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston is voorzien van een uitneembare toiletuitsparing. Wanneer u deze uitsparing uit de toiletstoel haalt wordt de po van de toiletstoel zichtbaar. Deze po is uitneembaar en voorzien van een deksel waarmee de po is af te sluiten. De Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston is tevens te gebruiken zonder de po. De toiletstoel kan in zijn geheel boven het toilet worden gereden. Hierdoor is het niet noodzakelijk om een transfer uit te voeren wanneer de gebruiker naar het toilet moet. De wielen van de  Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston van Drive zijn met een voetpedaal te vergrendelen om te voorkomen dat de toiletstoel gaat rijden.

 

Verstelbaar
De Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston van Drive is op meerdere plekken in hoogte verstelbaar. Het is mogelijk om de hoogte van de individuele wielen aan te passen om zo de zithoogte van de Aston stoel aan te passen. Hiermee kunt u de toiletstoel aanpassen aan de gewenste zithoogte van de gebruiker. Naast de zithoogte kunt u ook de hoogte van de beensteunen aanpassen zodat de gebruiker de juiste houding aanneemt. De duwstang voor de begeleider is niet afzonderlijk in hoogte aan te passen. De hoogte van de duwstang is enkel aanpasbaar door de zithoogte van de Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston aan te passen.

 

Veelzijdig inzetbaar
De Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston van Drive Medical is zeer veelzijdig inzetbaar. De Aston is zowel te gebruiken als douchestoel op wielen als op toiletstoel op wielen. Doordat de toiletstoel op zijn as draaibaar is, is de douchestoel te gebruiken in zeer kleine en compacte ruimtes. Doordat de wielen vergrendelbaar zijn, is het ook mogelijk om de Aston op zijn plek te vergrendelen zodat het uitvoeren van transfers mogelijk wordt.

 

De Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston van Drive is gemaakt van aluminium. Dit helpt het gewicht te beperken en helpt voorkomen dat de Aston gaat roesten. Hierdoor is de toiletstoel ook erg geschikt voor gebruik onder de douche.

 

Eigenschappen van de Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston:

Hoge kwaliteit door gepoedercoate aluminium frame
Wendbaar door 4 geremde zwenkwielen
Soft zitting met uitneembare uistparing
Eenvoudige reiniging
Zonder emmer boven toilet te plaatsen
Verstelbare en wegzwenkbare beensteunen
Inclusief emmer met deksel en draaghengsel
Kleur: wit met blauw

 

Productspecificaties van de Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston:

  • Lengte: 90 cm
  • Lengte zonder voetsteunen: 58 cm - 90 cm (incl. Beensteunen) 
  • Breedte: 56 cm
  • Hoogte: 98 - 103 cm (instelbaar)
  • Zitbreedte: 46 cm 
  • Zithoogte: 51 - 56 cm (instelbaar)
  • Zitdiepte: 42 cm
  • Hoogte van de rug: 32 - 50 cm (instelbaar)
  • Gewicht: 13,8 kg
  • Gebruikersgewicht: 160 kg

 

Bij Mega-Mobility is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze Showroom in Paal!

Voor meer informatie over de Drive Douchestoel - Toiletstoel Aston? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen