• Drive ST5D PLUS Scootmobiel
 • Drive ST5D PLUS Scootmobiel

Drive ST5D PLUS Scootmobiel

Als u graag comfortabel lange afstanden wilt afleggen, is scootmobiel nieuwe Drive ST5D PLUS Scootmobiel het ideale model voor u.
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4)
Reviews:
€3.995,00 .
Incl. btw

Drive ST5D PLUS Scootmobiel

Als u graag comfortabel lange afstanden wilt afleggen, is scootmobiel nieuwe Drive ST5D PLUS Scootmobiel het ideale model voor u. Deze scootmobiel is zowel van binnen en van buiten onder handen genomen en heeft een complete nieuwe sportieve vormgeving gekregen.

 

Ook is de scootmobiel sterk verbetert op het gebied van vering, motortechniek , en zitting. Ook heeft de nieuwe Drive ST5D Plus Scootmobiel een digitaal display gekregen zodat u duidelijk en eenvoudig de snelheid en gereden km in beeld krijgt. Ook de bediening van het dashboard is zeer overzichtelijk gehouden met grote knoppen die makkelijk te bedienen zijn. Met een maximale snelheid van 17 km/u die geheel instelbaar is en een bereik van circa 65 km is deze scootmobiel geschikt voor korte en lange afstanden.

 

 

Drive ST5D Plus Scootmobiel Met Ergonomische Geheel Verstelbare Stoel
De luxe stoel op de Drive ST5D Plus scootmobiel is helemaal gevormd om optimale ondersteuning te geven en zorgt ervoor dat u zeer comfortabel kunt toeren. De luxe stoel is geheel verstelbaar , zowel in diepte als in hoogte. Ook is de rugleuning verstelbaar en is de stoel draaibaar. De hoofdsteun is in hoogte te verstellen en op juiste hoogte af te stellen.

 

 

Optie's En Accessoires Voor De Drive ST5D Plus Scootmobiel
Wilt u graag verschillende optie's op de Drive ST5D Plus scootmobiel? Dan is dit zeker mogelijk. U kunt hierbij denken aan grotere accu's, windscherm, rugleuningtas, rollatorhouder, stokhouder, afsluitbare koffer of open mand met stokhouder. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Bovenaan de pagina kunt u optioneel ook al wat veelvoorkomende accessoires voor deze scootmobiel aanvinken. Wilt u graag een accessoire die er niet bij staat ? Informeer dan bij onze klantenservice naar de mogelijkheden .

 

 

De wendbaarheid en stabiliteit van deze 4 wiel scootmobiel is zeer optimaal en zorgt ervoor dat u een zeer stabiele wegligging hebt en niet kunt kantelen of omvallen wat vaak met een 3 wiel scootmobiel wel aan de orde kan zijn. De grote robuuste 13 inch banden zorgen ervoor dat u ook op ruw terrein eenvoudig obstakels overwint en makkelijk over oneffenheden heen rijd.

 

Technische gegevens:

 • Snelheid: 15-17 km/u
 • Actieradius: 50-65 km
 • Totale breedte: 68 cm
 • Totale lengte: 140 cm
 • Bodemvrijheid : 9 cm
 • Klimvermogen : 17 %
 • Totale gewicht: 124 kg
 • Motorvermogen : 850 Watt
 • Bandenmaat : 330 mm / 13 inch
 • Maximale gebruikers gewicht: 160 kg

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, weg omstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.


Voor meer informatie over de Drive ST5D PLUS Scootmobiel? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen