• EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55
  • EMPULSE F55

EMPULSE F55

Voor iedereen, elke dag, overal. De perfecte accessoire om jou te helpen waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft je niet in te spannen en tergelijkertijd wordt de belasting op het lichaam aanzienlijk vermindert.
Levertijd:
7-14 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€2.700,00 .
Incl. btw

Ontdek nieuwe bestemmingen

Verminder de belasting op je lichaam en verander je rolstoel in een elektrisch ondersteuning met de EMPULSE F55. De F55 is eenvoudig te bevestigen en geeft je de vrijheid en het vertrouwen om verder, sneller en langere afstanden af te leggen zonder je zorgen te hoeven maken over je fysieke inspanning. De F55 is compact van formaat en kan net zo netjes worden opgeborgen in de kofferbak van je auto of in huis. Waarmee hij dus altijd klaarstaat voor gebruik wanneer je hem in een oogwenk nodig hebt. Genoeg finetune mogelijkheden, het is de elektrische aankoppelbike die niet alleen bij je lifestyle past, maar ook bij jou hoort.

Verken de gebieden die voorheen onbereikbaar waren en vergroot daarmee je onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid! Kies de compacte 8,5" voorwiel voor meer wendbaarheid in het stadscentrum of de 14" voorwiel voor een verhoogt comfort tijdens het rijden, vooral bij offroad-avonturen.

 

Geniet van je rit

BRENGT JE OVERAL NAARTOE, ELKE DAG

Geniet van je rit

Het gaat erom waar JIJ naartoe wilt. De F55 is zeer compact en zal zich goed manoeuvreren in drukke en compacte omgevingen. Met een snelheid van maximaal 15 km/u, het vermogen en een bereik tot 25 km, is de F55 een uitstekende mobiliteitshulpmiddel voor het bezoeken van drukke steden. Daarnaast kan je ook de natuur in gaan zonder dat het een druppel zweet kost.

Dé ideale oplossing als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing die makkelijk te hanteren is en je helpt nieuwe gebieden te ontdekken die voorheen onbereikbaar waren.

VERGROOT JE HORIZON

Past perfect bij JOU

Empulse F55 is één van de meest diverse aankoppelbikes die er maar is en mogelijk met de verschillende type en merken rolstoelen. De F55 kan zo worden ingesteld dat hij niet alleen op je rolstoel past, maar ook perfect aansluit bij jou!

De F55 is verkrijgbaar met een 8,5” voorwiel voor de beste manoeuvreerbaarheid binnenshuis of met een 14” voorwiel voor optimale buitenprestaties.

Past perfect bij JOU
Wees lekker spontaan

BEWEGINGSVRIJHEID

Wees lekker spontaan

Het is altijd leuk en gezellig om tijdens het shoppen te gaan lunchen, maar om dit spontaan te kunnen doen wanneer een vriend of vriendin langsfiets is natuurlijk nog leuker. Je kan heel makkelijk de F55 aan je rolstoel koppelen en samen naar een lunchroom gaan. Aangekomen is het heel eenvoudig om de aankoppelbike weer los te koppelen en naast je te zetten of op slot bij/aan het fietsenrek. Tijd om lekker gezellig te gaan lunchen en bij te kletsen!

MOBILITEIT

De ideale partner voor binnen en buiten

De elektrische aankoppelbike zit gemonteerd aan de voorkant van de rolstoel. Het maakt niet uit of dit een vastframe of vouwframe rolstoel is en voorzien is van een vast voorframe of wegzwenkbare beensteunen, het is allemaal mogelijk!

Ontworpen om bij iedereen te passen

AANKOPPELMOGELIJKHEDEN

Ontworpen om bij iedereen te passen

De Empulse F55 past op een hele reeks rolstoelmerken en -modellen en biedt vele voordelen in jouw dagelijkse leven. Of je nu een vast- of vouwframe hebt, een vast voorframe of wegzwenkbare beensteunen, de F55 kan perfect worden aangepast aan jouw rolstoel en wensen.

Ontwikkeld om snel en eenvoudig op de meeste rolstoelen te monteren. De frameklemmen zijn specifiek ontworpen en getest met bepaalde modellen om zowel de garantie op de aankoppelbike als de rolstoel te behouden. Zo kan je met een gerust hart rondrijden. Mobiel zijn is nog nooit zo eenvoudig geweest.

KLIK EN GO

Aankoppelen in een paar seconden!

Behoud je vrijheid en onafhankelijkheid gedurende de dag door zelf te blijven hoepelen. Voor de lange afstanden of als je aan het einde van de dag toch moe begint te worden, kan de F55 dankzij de bevestigingsklemmen eenvoudig aan je rolstoel worden vastgezet.

Aankoppelen in een paar seconden!
Makkelijk te vervoeren

TRANSPORTEREN

Makkelijk te vervoeren

Losgekoppeld weegt de F55 slechts 9 kg en in combinatie met het opklapbare subframe is de aankoppelbike een compact pakket dat makkelijk is te hanteren en op te bergen. Hij is zelfs in kleine auto's eenvoudig mee te nemen. Ideaal voor uitstapjes met familie/vrienden of om mee te nemen op vakantie.

De F55 beschikt over een IATA-certificaat voor vervoer in vliegtuigen en op (cruise)schepen, waardoor je tijdens je vakantie energie bespaart voor de activiteiten die je graag wilt doen!

OPTIMALE CONTROLE

Intuïtieve bediening

De bediening op de F55 voldoet aan een zeer hoge standaard en is bedoeld om jouw rijervaring zo makkelijk mogelijk te maken. De elektrische aankoppelbike is standaard uitgerust met een duidelijk LCD-display (1), cruise control (4) voor de langere ritten, voor- en achteruit (3) om uit een krappe plek te navigeren en een soepele elektrische rem (5) voor een gecontroleerde stop. Pas je snelheid eenvoudig aan door de druk op de gashendel (2) te veranderen voor een nauwkeurige controle in krappe ruimtes.

De positie van het stuur is heel makkelijk met de snelspanhendel (6) traploos te verstellen. Dit zorgt voor een goede zithouding in je rolstoel en ontlast de armen en schouders, omdat deze minder gespannen zijn tijdens het rondrijden.

Intuïtieve bediening

VERGOOT JE ONAFHANKELIJKHEID

Ga erop uit

Ga veilig en met vertrouwen op pad en bezoek nieuwe plaatsen en bestemmingen! De LED-verlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid en verlicht de paden tijdens het rijden. Je kan de F55 ook makkelijk loskoppelen en op slot zetten met het spiraalkabelslot of remschijfslot, zodat je dingen kan doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je aankoppelbike er nog wel staat.

Door de talrijke functionele opties en alle instelmogelijkheden is de F55 de ideale aankoppelbike!

Ga erop uit
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen