• Sunrise Medical  Gemino 30 'COMFORT'

Sunrise Medical Gemino 30 'COMFORT'

De Sunrise Medical Gemino 30 Comfort rollator is compact en een echte lichtgewicht met grote, zachte banden!met en uitstekende rijeigenschappen en stabiliteit.
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3)
Reviews:
€338,42 .
Incl. btw

Rollator Gemino 30 Comfort

De Sunrise Medical Gemino 30 Comfort rollator is compact en een echte lichtgewicht met grote, zachte banden! met en uitstekende rijeigenschappen en stabiliteit.De Sunrise medical Gemino 30 Comfort Rollator combineert wendbaarheid in huis met uitstekende prestaties buiten. Zo kunt u gemakkelijk in huis met uw rollator rijden zonder tegen tafels of deuren te stoten. Een stukje wandelen? De Sunrise Medical Gemino 30 Comfort Rollator is niet alleen heel stabiel, de grote, zachte banden zorgen er ook voor dat u eenvoudig alle obstakels kunt nemen en dat u minder trillingen in uw handen en armen voelt. Daarnaast is de rollator voorzien van verschillende reflectoren zodat u ook zichtbaar bent voor anderen. Onderweg even stoppen voor een rustmoment doet u veilig met de zitmat en de optionele rugband. De afneembare mand heeft een draagcapaciteit van maar liefst 10 kg zodat u al uw boodschappen mee kunt nemen. De Sunrise Medical Gemino 30 Comfort Rollator staat bekend vanwege zijn design en zijn gebruiksgemak. Hij is niet voor niets de Winnaar van de Red Dot Design Award 2011. In de toonaangevende Duitse ÖKO Warentest kwam hij als beste getest uit de bus


Voordelen van de Gemino 30 Comfort rollator
Alle voordelen van de Gemino 30 Rollator met extra grote, zachte banden
Lichtgewicht aluminium frame
Goede rem en echte reflectoren
IJzersterk, maar toch lichtgewicht
Makkelijk en compact opvouwbaar
Zeer wendbaar, makkelijk voor in huis
Robuuste design voor ultieme stabiliteit
Extra stevige mand met een draagkracht van 10 kg
Grote, zachte banden met mooie velgen voor het soepel nemen van alle obstakels


Betere zichtbaarheid in het donker
De Gemino 30 Comfort is standaard voorzien van reflectoren op diverse plaatsen op de rollator zodat u in het donker zichtbaar bent voor anderen.


Optimale stabiliteit, veiligheid en comfort
Deze design rollator met grote, zachte wielen en mooie velgen zorgt ervoor dat u overal comfortabel en veilig kunt wandelen, ook op oneffen terrein. Slenteren in oude straten met kinderkopjes, wandelen in het park over gras of in huis drempels trotseren. Daarnaast voelt u de trillingen minder in uw armen en handen. Wandelen met de Sunrise Medical Gemino 30 Comfort Rollator gaat een stuk makkelijker!


Een sterke en stijlvolle bagagemand
De bagagemand die met de lichtgewicht buiten rollator wordt geleverd heeft extra lange handvatten en is eenvoudig met één hand te bedienen. Ook is de bagagemand makkelijk te bevestigen met het kliksysteem. De bagagemand kan makkelijk 10 kg bagage meenemen.


Specificatie Gemino 30 Comfort

Zithoogte: 64 cm
Totale lengte: 68 cm
Totale breedte: 60 cm
Max. gebruikersgewicht: 150 kg
Lengte indien gevouwen: 68 cm
Hoogte indien gevouwen: 82 cm
Voor-/achterwielen: 230x4,2 cm
Breedte indien gevouwen: 23 cm
Max. gewicht lading mand: 10 kg
Totaal gewicht zonder mand: 7,7 kg
Breedte tussen duwhandvatten: 47 cm
Aanbevolen gebruikerslengte: 150-200 cm
Totale hoogte, van oppervlak tot bovenzijde duwhandvatten: 80-102 cm

Hoe gebruik ik mijn rollator het best?
Voor u op pad gaat met de rollator
Test altijd de rollator voordat u deze aanschaft. Kunt u goed in de remmen knijpen en kunt u goed tussen de handvatten lopen? Zo ja, dan kunt u veilig op pad. Mits u zich ook veilig voelt met de rollator. De rollator dient op de juiste hoogte in gesteld te worden. Zo moeten de handvatten niet te hoog staan en niet te laag. U kunt de rollator goed instellen door de volgende vier stappen te volgen:

1. Ga tussen de handvatten van de rollator staan;
2. Houd uw armen langs uw lichaam;
3. Stel de handvatten in op de hoogte van de pols;
4. Loop een testrondje met de rollator;

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen