• Pride Go-Go Elite Traveller 4 Scootmobiel
 • Pride Go-Go Elite Traveller 4 Scootmobiel
 • Pride Go-Go Elite Traveller 4 Scootmobiel

Pride Go-Go Elite Traveller 4 Scootmobiel

De Pride Go-Go 4 Traveller Scootmobiel brengt comfort en kwaliteit op hoog niveau. Deze scootmobiel is uitermate geschikt om mee te nemen op reis
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (11)
Reviews:
€1.095,00 .
Incl. btw

Pride Go-Go Elite Traveller 4

 

De Pride Go-Go Elite Traveller 4 Scootmobiel brengt comfort en kwaliteit op hoog niveau. Deze scootmobiel is uitermate geschikt om mee te nemen op reis, omdat deze opvouwbare scootmobiel zeer licht is. Zelfs het accupakket is relatief licht te noemen. In enkele seconden is deze opvouwbare scootmobiel de demonteren of te monteren. Dit kan vrijwel iedereen, juist door het eenvoudige ontwerp.

 

Ook ideaal is de Pride Go-Go Traveller 4 als het gaat om bedieningsgemak, met een overzichtelijk bedieningspaneel dat is voorzien van accu indicatiemeter en snelheidsregelaar. Pride Go-Go Elite Traveller 4 Scootmobiel met een bereik van zo’n 16 kilometer met de standaard 12Ah accu’s. De snelheid is 7 km/u en de opvouwbare scootmobiel heeft een maximaal gebruikers gewicht van 125 kg. De scootmobiel is eenvoudig te demonteren zonder gebruik van gereedschap en de elektronische verbindingen worden automatisch gemaakt. De Pride Go-Go Elite Traveller 4 is uitgerust met een microprocessor voor extra veiligheid en programmeer mogelijkheden.

 

De stoel van de Pride Go-Go Elite Traveller 4 is 360 graden te draaien en in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn omhoog weg te klappen en in breedte verstelbaar. De bediening van de scootmobiel is zeer eenvoudig, u doet dit met beide duimen. Op het bedieningspaneel vindt u de accu indicatie, de claxon bediening en de snelheidsregelaar. Het stuur versteld u met een draaiknop aan het onderste gedeelte van het stuur.

 

Door de compacte afmetingen is deze scootmobiel ideaal om te manoeuvreren in krappe ruimtes zoals als gangpaden in winkels en een krappe galerij. De draaicirkel van de Pride Go-Go Elite Traveller 4 is maar 110 cm. De bodemvrijheid is 6,5 cm. U kunt gerust over een drempel of losse stoeptegel rijden. Tevens is de scootmobiel voorzien van antikiep wieltjes aan de achterzijde

 

Deze scootmobiel past nagenoeg in iedere auto. Bij demontage is het langste gedeelte slechts 86 cm en het zwaarste gedeelte weegt 10 kg. U demonteert de Pride Go-Go Elite Traveller 4 in 5 losse delen, dit is inclusief de mand. Door het stuur vast te zetten kunt u het grootste gedeelte van de scootmobiel eenvoudig optillen aan het stuur.

 

Technische gegevens: Pride Go-Go Elite Traveller 4 

 • Maximum snelheid: 7 km/u.
 • Actieradius ca. 16 km
 • Totale lengte: 92 cm
 • Totale breedte: 48 cm
 • Bodemvrijheid: 6,5 cm
 • Draaicirkel: 82 cm
 • Klimvermogen: 14%
 • Zwaarste onderdeel 10kg.
 • Max. gebruikersgewicht 125 kg.
 • Totaal gewicht: 42 kg Inclusief accu's

 


Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, weg omstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Voor meer informatie over de Pride Go-Go Elite Traveller 4 Scootmobiel? Stuur ons een e-mail naar [email protected] 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen