Filters
33 ProductenPagina 1 van 3
-13%ACTIE
-25%IN 3 KLEUREN
Pride Go Go E
€1.199,00€899,00
-13%ACTIE
Pride Victory XL 140 Scootmobiel
€4.495,00€3.907,68
14.8 KG
Pride Go Go MG
€3.195,00
Zeer sterke Pride.
Pride Ranger Scootmobiel
€5.995,00
Zwaarste stuk 15kg
Pride iRIDE
€1.695,00
Pride i-Go® Lite
€2.995,00

Pride Mobility


Het merk Pride Moblity is internationaal bekend als producent, distributeur, ontwikkelaar en ontwerper van verschillende soorten zorghulpmiddelen. ScootPlaza.nl verkoopt van dit merk scootmobielen. Het bedrijf Pride Mobility heeft innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Pride Mobility produceert in zijn eigen fabrieken in de Verenigde Staten, Mexico, Canada, Zwitserland, Libanon, Frankerijk, Griekenland, Nieuwzeeland, Yapan, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje Polen en China. Het merk maakt en verkoopt onder andere scootmobielen.

 

 

Pride mobility : een merk dat innoveert!

Pride Mobility hecht veel waarde aan klanttevredenheid en ervaringen van klanten. Het bedrijf straalt professionaliteit uit en zet zich in om verwachtingen van klanten te overtreffen. Pride Mobility streeft dan ook altijd naar verbetering, en gaat zo pro actief mogelijk op zoek naar nieuwe innovaties en ideeën. Dat is merkbaar en zichtbaar aan de producten die het merk levert. Door het hebben van eigen fabrieken houdt Pride Mobility zelf de kwaliteit van alle gebruikte materialen en onderdelen in eigen hand.

 

 

Scootmobielen van Pride Mobility zijn:

  • Motorisch sterk
  • Praktisch in gebruik
  • Gemakkelijk bedienbaar.

 

 

Een scootmobiel van Pride mobility

Wanneer u rijdt op een scootmobiel van Pride Mobility, is dat gegarandeerd een succes. Deze scootmobielen hebben een uitzonderlijk goede vering, comfortabele zitting en zijn licht in gewicht. Op een scootmobiel van Pride Mobility kun je altijd rekenen. De bediening van de scootmobiel werkt eenvoudig, de scootmobiel is veilig, rijdt heerlijk en blijft stabiel op een wegdek met oneffenheden. Bij alle scootmobielen van Pride Mobility zijn verschillende accessoires leverbaar.