• Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel
  • Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel

Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel

De Küschall-actieve rolstoel is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar compactheid, lichtheid en gebruiksvriendelijkheid.
Levertijd:
7-14 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€2.264,78 .
Incl. btw

Küschall Compact 2.0 Actieve rolstoel.

De Küschall compact 2.0 is de vernieuwde versie, is de absolute standaard voor betrouwbaarheid, éérsteklas kwaliteit en uitstekende functionaliteit.

Küschall Compact kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften en levensstijl, of u nu een hoger configuratieniveau of een actief product nodig hebt, de Compact is precies wat u zoekt! Deze traditionele, kruisvouwbare rolstoel kan moeiteloos worden ingeklapt. Het lichtgewicht frame is robuust voor soepele rijprestaties.

 

VOORFRAME                                                                                                        Compleet nieuw ontwerp van het voorframe en beensteunhouders. Hydroforming heeft het mogelijk gemaakt om een ​​gewichtsvermindering tot wel 500 gram te behalen.
BEENSTEUN
• Kies uw rolstoel met wegklapbare beensteunen, ideaal voor transport of transfers, of een vast voorframe op 70 ° of 80 ° voor meer stijfheid en een actief uiterlijk.
VOETPLAAT
• De nieuwe reeks voetplaten past op alle zitbreedtes en sluit aan bij de moderne designtaal en heeft een antislipoppervlak voor meer comfort en ondersteuning.

 

OPVOUWSYSTEEM
• Eenvoudig opvouwen is een belangrijk kenmerk van de Compact. Een ideale keuze als u een beperkte handfunctie of verminderde kracht heeft.
DWARSBEUGEL
• Dankzij het unieke ontwerp van de dwarssteun kan de optionele neerklapbare rugleuning netjes over de stoelrails worden gevouwen voor compacte opslag en gemakkelijk transport.
BLIJF OP HET BAAN
• Intuïtieve en unieke afstelling van de zwenkwielen, om ervoor te zorgen dat uw rolstoel altijd zo energiezuinig mogelijk presteert, zodat u langer gemakkelijker kunt voortbewegen.
VORKEN
• Nieuw strak ontwerp en geïntegreerde lagers. Vermindert de hoeveelheid vuil die zich in de lagers verzamelt, voor betere prestaties.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

GEBOUWD IN
STIJFHEID

De ingebouwde stijfheid maakt de Compact een energiezuinige rolstoel om voort te bewegen, vergelijkbaar met die van een starre rolstoel. Het stelt u in staat om gemakkelijker en langer voort te bewegen en u te ondersteunen bij een reeks dagelijkse activiteiten.

 

UITSTEKENDE
FUNCTIONALITEIT

Unieke kenmerken en voordelen zijn onder meer wegzwenkbare beensteunen van 70 ° of 80 °, compleet met een instelbaar precisievergrendelingsmechanisme voor minimale beweging van de beensteunen. Een opvouwbare rugleuningoptie maakt deze stoel tot een klein en compact pakket voor transport.

 

ENHANCED COMFORT

De Compact biedt een breed scala aan opties en accessoires om aan uw comfortbehoeften te voldoen en aan uw persoonlijke stijl te voldoen.

 

AANSTEKER
MET HYDROFORMING

De nieuwste Hydroform-technologie heeft de Compact getransformeerd in een lichtere en moderne rolstoel, met een indrukwekkende gewichtsbesparing van 500 gram. Het unieke frameprofiel biedt ook een ergonomische grip om comfortabele herpositionering en transfers te ondersteunen.

PERSONALISATIE

3 eenvoudige stappen en meer dan 100 ontwerpmogelijkheden om uw Küschall-rolstoel uniek te maken:

1 KIES DE KLEUR VAN HET FRAME (ook nog 9 andere kleuren mogelijk voor meerprijs)
Pure White
Azure Blue
Carmine Red
Space Black
Anthracite Grey

2  KIES DE STICKERSTIJL
 

3  KIES DE KLEUR VAN DE STICKER

Licht grijs

Zwart

Donker grijs

Blauw

Goud

Rood

CONFIGUREER UW NIEUWE KüSCHALL TOT IN HET LAATSTE DETAIL:

Zie hoe je nieuwe Küschall vorm krijgt, configureer hem tot in de kleinste details en heb plezier, de kracht ligt in jouw handen.

KLIK OM VISUALIZER TE LADEN

 

ACCESSOIRES

Stel geen grenzen aan uw wensen, wij hebben wat u nodig heeft en nog veel meer.

RUGBEKLEDING

ZITBEKLEDING

ZITTING

 

DUWHANDVATTEN

ZIJSCHOTTEN EN ARMSTEUNEN

WIELAS

REMMEN

VOETSTEUNEN

VOORWIELEN

ACHTERWIELEN

BANDEN

HOEPELS

VEILIGHEIDSOPTIES

REIZEN

 
 

 

Voor meer informatie over de Küschall Compact 2.0 Actieve Rolstoel? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen