• Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel
 • Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel
 • Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel

Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel

De Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel is de beste reis scooter. Deze compacte scootmobiel is uitstekend te gebruiken in en om het huis
Levertijd:
Levertermijn 1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (9)
Reviews:
€1.295,00 .
Incl. btw

Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3

 

De Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel is de beste reis scooter. Deze compacte scootmobiel is uitstekend te gebruiken in en om het huis, en bij uw bezoek aan een stad, museum, dierentuin of pretpark. De Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel heeft een eenvoudig bedieningspaneel met een accu indicatie meter, claxon en snelheidsregelaar. De Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 is makkelijk uit elkaar te nemen in 5 delen, waardoor het mogelijk is deze scootmobiel overal mee naar toe te nemen (in de auto). De Plus-uitvoering heeft als extra voordeel een grotere rij afstand (actieradius van zo’n 24 km), een hogere maximale belasting van 147 kg, extra grote achterwielen van 23 cm en comfortabel delta stuur.

 

 

Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 scootmobiel met een bereik van zo’n 24 kilometer met de standaard 18Ah accu’s. De snelheid is 7 km/u en de opvouwbare scootmobiel heeft een maximaal gebruikers gewicht van 147 kg. De scootmobiel is eenvoudig te demonteren zonder gebruik van gereedschap en de elektronische verbindingen worden automatisch gemaakt. Pride Go Go Elite Traveller plus 3 is uitgerust met een microprocessor voor extra veiligheid en programmeer mogelijkheden.

 

 

De stoel van de Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 is 360 graden te draaien en in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn omhoog weg te klappen en in breedte verstelbaar. De bediening van de scootmobiel is zeer eenvoudig, u doet dit met beide duimen. Op het bedieningspaneel vindt u de accu indicatie, de claxon bediening en de snelheidsregelaar. Het stuur versteld u met een draaiknop aan het onderste gedeelte van het stuur.

 

 

Door de compacte afmetingen is deze scootmobiel ideaal om te manoeuvreren in krappe ruimtes zoals als gangpaden in winkels en een krappe galerij. De draaicirkel van de Pride Go-Go Elite Traveller plus 3 is maar 86 cm. De bodemvrijheid is 6,5 cm. U kunt gerust over een drempel of losse stoeptegel rijden. Tevens is de scootmobiel voorzien van antikiep wieltjes aan de achterzijde.

 

 

Deze scootmobiel past nagenoeg in iedere auto. Bij demontage is het langste gedeelte slechts 86 cm en het zwaarste gedeelte 12 kilo. U demonteerd de Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel in 5 losse delen, dit is inclusief de mand. Door het stuur vast te zetten kunt u het grootste gedeelte van de scootmobiel eenvoudig optillen aan het stuur.

 

 

Technische gegevens: Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3

 • Maximum snelheid: 7 km/u.
 • Actieradius ca. 24 km
 • Totale lengte: 102 cm
 • Totale breedte: 53 cm
 • Zwaarste onderdeel 12kg.
 • Bodemvrijheid: 6,5 cm
 • Draaicirkel: 86 cm
 • Klimvermogen: 14%
 • Max. gebruikersgewicht 147 kg.
 • Totaal gewicht: 53 kg Inclusief accu's

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, weg omstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Voor meer informatie over de Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen